Merhaba iç mimarlık okuyan bir arkadaşım için yazıyorum. Okuduğu bölümden dolayı sürekli Lumion ve SketchUp tarzı uygulamalar kullanıyor. Bu yüzden bu programlarda sorun yaşatmayacak bir kaç laptop tavsiyesi almak istiyorum. Bütçe Max 20-22k
Ek olarak işlemci olarak AMD tercih ettiğimizde herhangi bir ısınma sorunu yaşar mıyız? Eskiden AMD lerde çok fazla ısınma sorunu oluyordu. Şuan Intele kıyasla ısınma problemi ne durumda?
Laptop olarak bunları bulabildim. Bu laptoplarla yukarıda bahsettiğim programları rahat şekilde kullanabilir mi? Ekstradan bir laptop öneriniz varsa ona da bakabiliriz. Teşekkürler
www.akakce.com
Ek olarak işlemci olarak AMD tercih ettiğimizde herhangi bir ısınma sorunu yaşar mıyız? Eskiden AMD lerde çok fazla ısınma sorunu oluyordu. Şuan Intele kıyasla ısınma problemi ne durumda?
Laptop olarak bunları bulabildim. Bu laptoplarla yukarıda bahsettiğim programları rahat şekilde kullanabilir mi? Ekstradan bir laptop öneriniz varsa ona da bakabiliriz. Teşekkürler
Asus ROG Zephyrus GA401QC-BM205 Ryzen 7 5800HS 16 GB 512 GB SSD RTX3050 14" Full HD Notebook Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus ROG Zephyrus GA401QC-BM205 Ryzen 7 5800HS 16 GB 512 GB SSD RTX3050 14" Full HD Notebook fiyatları için 12 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus ROG Zephyrus GA401QC-BM205 Ryzen 7 5800HS 16 GB 512 GB SSD RTX3050 14" Full HD Notebook özelliklerini incele, 34.499,90 TL'den başlayan...