Öneri Min 650W Ve Üstü Psu Önerisi Alabilir Miyim?(5.5-6K Bütçe)

ersan.gokdag

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
43
yedek sistemimde bulunan cx650 psu yanmış bulunmaktadır.
(diğer sistemin psu ile test edildi sistem sıkıntısız çalışıyor)
bu sebeple psu aramaktayım.
öneri alabilir miyim

(acil oldugundan vatan bilgisayardan yarın sabahtan alınacak internetten söyleyin vb demeyiniz lütfen)

Arthur Morgan

Co Admin
Co Admin
Tepki
2,116
KS

ersan.gokdag

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
43
hocam balıkesir vatanda nxzt bulunmuyo malesef o sebeple avmlerim sayıca az vatan mediamarkt var desem yeridir bilgisayarcılar öpmeye yer arıyo

sıkıntı vaktim yok yarın 4 bilgisayar maratona gireceğiz 12 tane elektrik projesi var saat 12-13 gibi başlayacağız artık kaçta biterse

GNU

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
146

bu serinin sonu L ile bitenlerde iş görebilir ama bunlar psu derecelendirme testlerine göre daha iyi. ben bu psu yu kullanıyorum ne ses ne besleme ne sağlamlık yönünden hiçbir sıkıntım olmadı.

fiyat sorun değil kaliteyi arttırmak istiyorum dersen

madem o şehirde durum böyle vatan ve mediamarkt ta bulduğun psu bu listede var ise buradan incele ve mümkün mertebe en kötü C tier psu almaya çalış.

arkadaşın önerdiği nzxt de bu yönden güzeldi bende öneriridim ama dediğin şartlar geçerliyse açıklamayı yaptım

yukardaki listede altta main list ve proper list kısımları var. oradan geniş psu listesine ulaşabilirsin.

KS

ersan.gokdag

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
43

MSI MAG A750GL​

niyetine girdim stoktada varmış b tier sınıfındaymış pcıe hattıda yetiyor bu psu için ne diyorsunuz

@GNU hocam asusla ilgili pek iyi anılarım yok malesef laptop ve anakart deneyimlerim kötü oldu

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri