Mining 'de vergi var mı?

sxatil

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Merhaba Arkadaşlar bilgisiyarımda mininge başlıyacağım aylık 300 - 400 tl gelir olacak bunun için vergi felan verecek miyiz ilerde bir sıkıntı çıkar mı bilgisi olan yazabilir mi eth kazmayı düşünüyorum ?

KS

sxatil

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Merhaba Arkadaşlar bilgisiyarımda mininge başlıyacağım aylık 300 - 400 tl gelir olacak bunun için vergi felan verecek miyiz ilerde bir sıkıntı çıkar mı bilgisi olan yazabilir mi eth kazmayı düşünüyorum ?
bilen yok muya ?

xlinus

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
60
Şu an için yok fakat beklemediğiniz bir zamanda sizde aynı şeyi yaşayabilirsiniz.

Art

Klavye Delikanlısı
Tepki
326
Kripto para alışverişine vergi gelmediği sürece mininge de vergi soruşturması açılmaz diye düşünüyorum. Hiç böyle bir olay duymadım ama ülkenin ne yapacağı belli olmaz. Kendi kararınızı vermelisiniz.

KS

sxatil

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Şu an için yok fakat beklemediğiniz bir zamanda sizde aynı şeyi yaşayabilirsiniz.

kanka bu videoyu biliyom o yüzden tedirginim taklaya gelebiliriz oyüzden şu eth 2.0 ve vergi düzenlemesi gelsin sonra bakacağım vazgeçtim şimdi

shogun

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
469
Gelir vergisine tabi gelirler “Gelir Vergisi Kanunu”nda tanımlanmıştır. Buna göre gelire giren kazanç ve iratlar şunlardır:

Ticari kazançlar
Zirai kazançlar
Ücretler
Serbest meslek kazançları
Gayrimenkul sermaye iratları
Menkul sermaye iratları
Diğer kazanç ve iratlar.

Mining gelirleri son madde dahilinde yorumlanabilir.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri