- Tepki
- 203
Telefonun internetini Bilgisayar da kullanıyorsan Windowsun aktif olan bütün Proğramları da arka planda aynı şekilde kullanır. Microsoft Store, Copilot, Anakart Driver Proğramı ve buna benzer Proğramların içindeki reklam spamları falan derken internet paketin gider. Ama iki dk da gitmez bir şey güncelleme falan yapmıştır kendini.Turkcell hattımın internetini laptobuma paylaşınca 1gb internet yiyor 2-3 dk da normal mi ? Hiçbir güncelleme vs. yapılmıyor. Sadece 2 dk içinde pchocası forumda durmayla 2 gb internet gidiyor.
Yok hayır MacBook Air m2 var . Önceden böyle mb gitmiyordu . 5 saatte anca 300-400 mb gidiyordu hadi 100 mb da benden olsun. Paylaşıma açında bir anda 1.5 gb gitti tekrar denedim 880 mb gitti güncelleme vs hiçbirşey yapılmadı .Telefonun internetini Bilgisayar da kullanıyorsan Windowsun aktif olan bütün Proğramları da arka planda aynı şekilde kullanır. Microsoft Store, Copilot, Anakart Driver Proğramı ve buna benzer Proğramların içindeki reklam spamları falan derken internet paketin gider. Ama iki dk da gitmez bir şey güncelleme falan yapmıştır kendini.
O zaman daha önce aktif olmayan bir özelllik ya da ayar aktif olmuş olabilir onu bulman lazım.Yok hayır MacBook Air m2 var . Önceden böyle mb gitmiyordu . 5 saatte anca 300-400 mb gidiyordu hadi 100 mb da benden olsun. Paylaşıma açında bir anda 1.5 gb gitti tekrar denedim 880 mb gitti güncelleme vs hiçbirşey yapılmadı .
Çok iyi senin MacBook az yakıyorAradım müşteri hizmetlerini verecem tüketici mahkemesine dedim kullanım düştü. 10-12 dk dır 14 mb tüketti. Wifi paylaşım şifresinide değiştirdim şimdi zaten paylaşımda girebilen kullanıcı 1 olarak güncellemiştim önce.