Gençler modart Forum da paylaşım yaptı yeni sistem çıkıyor m10 diyebilirim sürpriz var diyor bakalım neymiş takipte kalın tâbi ben de sizi bilgilendirmeye devam edeceğim bekletilerinizi de alalım mı ne dersiniz ?
Rtx 3080 + i7 13700 sıvı soğutmalı sistem olsa güzel olurGençler modart Forum da paylaşım yaptı yeni sistem çıkıyor m10 diyebilirim sürpriz var diyor bakalım neymiş takipte kalın tâbi ben de sizi bilgilendirmeye devam edeceğim bekletilerinizi de alalım mı ne dersiniz ?
Öyle gelmez knka beklentin yüksekRtx 3080 + i7 13700 sıvı soğutmalı sistem olsa güzel olur
Evet 3070 15k civarı beklerim ama modart danÖyle gelmez knka beklentin yüksek
İtopyahangi siteden satışa cıkcak
AARtx 3080 + i7 13700 sıvı soğutmalı sistem olsa güzel olur
Şuan onu yapacak kimse yokEvet 3070 15k civarı beklerim ama modart dan
Forumdan paylaşıyor ve sürpriz de varmış muhtemelen foruma özel Stok açacaksistem almayı düşünüyordum çok iyi oldu umarım 15k yi geçmez ne zaman gelir acaba Martin kaçında
Dogru gibi geldi.kürşat hocamda modart foruma çalışıyor ne zaman görsem kampanya duyurusunda modart forum reklamı =
Ben PC hocasıni da yapıyorum donanım Arşivi ni de ayrım yok bende herkes eşittir bende işini hakkıyla yapana saygım var o kadarDogru gibi geldi.
Söylediklerin hiç hoş değil yakışmıyorkürşat hocamda modart foruma çalışıyor ne zaman görsem kampanya duyurusunda modart forum reklamı =
Ben PC hocasıni da yapıyorum donanım Arşivi ni de ayrım yok bende herkes eşittir bende işini hakkıyla yapana saygım var o kadar
Söylediklerin hiç hoş değil yakışmıyor
Önerdiğim zaman oldu merak etmeyinizben hiç görmedim pc hocası paylaştığınızıda ondan dedim
Önerdiğim zaman oldu merak etmeyiniz
Manipülasyon yapmıyorum PC hocasına karşı Taner hocami da çok severim sayarım sizin amacınız nedir açık konuşun lütfen eğer beğenmiyorsaniz forumdan atabilirsinizbir kaç tane atabilir misin kürşat hocam genelde çünkü açılan konularada alınmaz vs yazmışsınız
Manipülasyon yapmıyorum PC hocasına karşı Taner hocami da çok severim sayarım sizin amacınız nedir açık konuşun lütfen eğer beğenmiyorsaniz forumdan atabilirsiniz
Siz öyle zannedin Allah biliyor benim kimi hangi sistemi ne şekilde önerdiğim Taner hocanın sistemlerini de çok önerdiğim oldu dediğim gibi merak etmeyiniz benim adaletim şaşmaz Taner hoca Sistem çıkmadan önce haber vermiyor pek bir anda bakmışız çıkıyor o yüzden ön Bilgi veremiyorum ama çıktıktan sonra bütçe dahilinde isteyen kişilere tavsiye ediyorumyok hocam estafirullah sadece eşit davranmadıgınızı düsünüyorum