Modart Sistemdeki Gamepower Psu

hipoter

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10

Arkadaşlar bu sistemi i5 ve ssdyi 1 tb yapıp sipariş verdim ama kasa ve psu konusunda çok kötü yorumlar var ve bu beni biraz korkuttu sistem elime ulaştığında ne yapmalıyım (forumda bir arkadaş akım koruma priz al demişti sadece bu prizi alsam yeterlimi)

@QuickEK hocam bana tavsiye vermiştinizde googleda biraz gezindim baya korkuttu psu beni ek bir öneriniz varmış yoksa priz yeterlimi

Son düzenleme:

fatihes05

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2

Arkadaşlar bu sistemi i5 ve ssdyi 1 tb yapıp sipariş verdim ama kasa ve psu konusunda çok kötü yorumlar var ve bu beni biraz korkuttu sistem elime ulaştığında ne yapmalıyım (forumda bir arkadaş akım koruma priz al demişti sadece bu prizi alsam yeterlimi)
bende aldım 650w lik kasa çöp diyorlar emin değilim

KS

hipoter

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
bende aldım 650w lik kasa çöp diyorlar emin değilim
Ya bide sipariş verdim bikere ama kasada okadar sıkıntı olmaz bi üstteki fanlar arıza çıkarabilir ama psu sıkıntı kasaya ek bi soğutucu almayı düşünüyorum ilerleyen zamanda

QuickEK

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
144
Bütçe oluşturduktan sonra kaliteli bir psu alarak bilgisayarı daha güvenli hale getirebilirsiniz. Akım korumalı priz yüksek voltajlardan koruyacak.

KS

hipoter

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
Beni bi kaç ay idare edermi eğer prizi alırsam birde kasa hakkında ne düşünüyorsunuz (

QuickEK

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
144
Sistem güzel, kasa gözüme hoş geldi hava sirkülasyonu iyi duruyor. Psu bir kaç ay idare eder prizle beraber. Ama sonrasında mutlaka bir psu alın derim.

ero

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
af.jpg

Hocam sizce tercih edilmesi gereken kasa hangisi?

QuickEK

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
144
Psu olarak hiçbiri, bu markalar birbirinden kötüdür. Ama kasa görünüşü olarak diyorsanız bence beyaz olan çok güzel duruyor.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri