Onda olmuyor bir sorun olduğunda sorunu bildiriyor en kısa sürede çözülüyor.aner abi veya İsmail abi olmayınca yetki tamamen onlarda mi?
Peki sende nasıl? İşler yürüyor kanka çoğu yetki sende'de var mi? Taner abi gibiOnda olmuyor bir sorun olduğunda sorunu bildiriyor en kısa sürede çözülüyor.
Dostum moderatorler forum konularındaki hatalardan tanelerden kufurlesmelerden falan sorumlu admi onlari denetliyen kisiler onlarda ayriyeten konu kapatma uygunsuz hareketlerde banlama yetkisi var taner ve ismail abide ise direk forumu kapatabilecek yetki varMerhaba,
Bu moderatör olayını bir türlü anlamış değilim neye göre seçiliyor tam olarak ne işi yapıyor Taner abi veya İsmail abi olmayınca yetki tamamen onlarda mi? oluyor
Onlar gibi fazla değil.Peki sende nasıl? İşler yürüyor kanka çoğu yetki sende'de var mi? Taner abi gibi
Moderatör dediğimiz şey liderlik ve tüm yetkiye sayıp olmuyor mu? bizim iş yerinde ayıptır söylemesi eski olduğum için moderatör olarak geçiyor yanımda müdür şef yoksa tüm yetki bende oluyor acaba dedim bende bu forumda ' da moderatör Taner abi olmayınca tüm yetki ona mi? kalıyor.Dostum moderatorler forum konularındaki hatalardan tanelerden kufurlesmelerden falan sorumlu admi onlari denetliyen kisiler onlarda ayriyeten konu kapatma uygunsuz hareketlerde banlama yetkisi var taner ve ismail abide ise direk forumu kapatabilecek yetki var
Haa anladım kanka şimdi hep merek ettim şeyden biriyi hep üşendim sormayı.Onlar gibi fazla değil.
tahminim sadece , yasaklanma , susturma , cözüldü gibi seyler oldugunu tahmin ediyorumModeratör dediğimiz şey liderlik ve tüm yetkiye sayıp olmuyor mu? bizim iş yerinde ayıptır söylemesi eski olduğum için moderatör olarak geçiyor yanımda müdür şef yoksa tüm yetki bende oluyor acaba dedim bende bu forumda ' da moderatör Taner abi olmayınca tüm yetki ona mi? kalıyor.
Haa anladım kanka şimdi hep merek ettim şeyden biriyi hep üşendim sormayı.![]()