o nasıl bir terim Allah iyiliğini versin gülmekten öldüm ne oluyor ki mesela yani o şekilde neden üretmişler ozaman yani bir çözümü olmaz mı sence ?1080 p için 32" piksel piksel anadolu demek. 27" ve üstü için 2k monitör tavsiye ederim...
Oyun , Film ve Dizi , Oyun olarak Sims serisi felan oynuyorum lol oynuyorum nadiren valorant felan ve hikayesi güzel oyun varsa mesela Mass Effect veya Detroit olabilir öyle yani .selamlar ne için kullanacaksınız bu önemli oyun mu, oyun seviyesi ne hangi oyunlar, yoksa normal kullanım önemli bu soruları cevaplayabilirseniz detaylı yardımcı olabilirim.
Öncelikle gülümsettiysek ne mutlu .Sonrasında ise hocam üretim amacına göre değişiyor olay üstteki arkadaşın dediği gibi. Bildiğimiz üzere monitörler tv gibi uzaktan değil de yakından muhatap olduğumuz bileşenler olduğu için daha çok detaya hakim oluyoruz. 24" sonrası (27 ve 32") monitörlerde alan büyüdükçe sabit olan piksel sayısı nedeniyle pikseller daha belirgin hale geliyor. Monitörde kare kare piksellerin görünmesi hem rahatsız ediyor hem de görüntü netliği üzerinde olumsuz etkide buluyor.Ayrıca bu durum özellikle oyunlarda 1080p kaplama seviyesinin detay keskinliği sınırının aşılmasına ve tabiri caiz ise keskinliğin kaybolmasına da neden oluyor.o nasıl bir terim Allah iyiliğini versin gülmekten öldüm ne oluyor ki mesela yani o şekilde neden üretmişler ozaman yani bir çözümü olmaz mı sence ?