Monitör Askı Aparatı Öneriniz Var Mı ?!

Necip52703922

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Merhabalar Hocam Elimde 2 Adet Monitö Bulunmakta Ve Ben Bunlara ASkı Aparatı Almak İstiyorum Çünkü zaten Yer Olmayan Masamda Cidden Fazlasıyla Yer Kaplıyorlar Kendileri Fakat Ben Bunları Astıktan Sonra Pivot Modda Falan Da Kullanacağım Zaman Sök Tekrar Tak ile Uğraşmadan Çevirmek İstiyorum Hocam Ve Açıkçası Bütçem De Malesefkine Kısıtlı 500₺ Kadar Bir Bütçem Var sizce Bu Kriterlerde Bulunur Mu İlk Defa Askı Aparatı Alıp Kullanacağım, Masa Üstü Yer Açmada Bir Etkisi Olur Mu Az Da Olsa Yoksa Boş Beleş Mi Ve Öneriniz Nedir?!

Monitör 1 :=: HP Compaq LA2306x
Monitör 2 :=: HP EliteDisplay E201

KafadanKontak

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
252
Öncelikle monitörlerinin VESA dediğimiz askı aparatlarına uyumluluğu önemli. İki ürün de 10x10 VESA'yı desteklediğinden duvara veya masaya montelenen ürünlere asma imkanın var. Çok ağır da değiller diye düşünüyorum buri 21 diğeri 23 inç olduğundan. Ve masada gerçekten çok güzel yer açılıyor. Eğer masan IKEA falan değilse, sağlam bir ahşaba sahipse, masa arkasına sıkıştırmalıları önerebilirim. Ama 500 TL çok düşük bir bütçe. Anca duvara monteliler için belki bir şey düşünülebilir. Ben Bauhaus'tan almıştım bahsettiğin Pivot gibi monitörü döndürebildiğin asma aparatlarından. Gerçi benim monitör 32inç ve ağır diye soruın yaşamıştım, ama senin yaşayacğaını sanmıyorum. Hareket kabiliyeti çok yüksek.

600'e geliyor iki adedi toplamda.

KS

Necip52703922

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Öncelikle monitörlerinin VESA dediğimiz askı aparatlarına uyumluluğu önemli. İki ürün de 10x10 VESA'yı desteklediğinden duvara veya masaya montelenen ürünlere asma imkanın var. Çok ağır da değiller diye düşünüyorum buri 21 diğeri 23 inç olduğundan. Ve masada gerçekten çok güzel yer açılıyor. Eğer masan IKEA falan değilse, sağlam bir ahşaba sahipse, masa arkasına sıkıştırmalıları önerebilirim. Ama 500 TL çok düşük bir bütçe. Anca duvara monteliler için belki bir şey düşünülebilir. Ben Bauhaus'tan almıştım bahsettiğin Pivot gibi monitörü döndürebildiğin asma aparatlarından. Gerçi benim monitör 32inç ve ağır diye soruın yaşamıştım, ama senin yaşayacğaını sanmıyorum. Hareket kabiliyeti çok yüksek.

600'e geliyor iki adedi toplamda.
Hocam Dediğiniz Gibi Biri 20 Diğeri 23 İnç; 23 Olan 8,5Kg Diğeri 5,2Kg Bildiğim Kadarıyla (Evde Tartı Olsa Ölçecektim) Ve İlginiz İçin Teşekkür Ederim Ayrıca Bende Şöyle Bir Ürün Buldum Nasıldır Sizce Bu Ürün Alınır Mı ?!

KafadanKontak

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
252
Bu ürün de mantıklı. Masa için olanlar daha iyi oluyor rahatlıkla sökülüp taşınabildiği, bir yeri matkapla falan delmene gerek kalmadığı için. Senin işini görecektir.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri