Monitör hakkında

Babapro21

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
98
280Hz, 240Hz monitörün OC lamis hali mi?
Arkadaşlar sorum yukarda...
Ben forumları gezdim ve zaten 280Hz monitör'u alinca 240Hz gelio.
Sen onu OC luyosun.
Öyleyse ben 240 alim OC layim ikisi arasindaki farki odemiyim doğru mudur?
Teşekkürler...

Art

Klavye Delikanlısı
Tepki
326
Hocam 280hz OC lenmiştir evet fakat fabrikasyon olduğu için daha stabil çalışır. Zaten 165 hz 280 hz gibi OC yapılmış monitörler her zaman doğal hertzinden daha düşük performans verecektir, yani arada titreme gibi sorunlarla karşılaşılabilir. Bu yüzden ben her zaman doğalı neyse onu kullanılmasından yanayım.

KS

Babapro21

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
98
Hocam 280hz OC lenmiştir evet fakat fabrikasyon olduğu için daha stabil çalışır. Zaten 165 hz 280 hz gibi OC yapılmış monitörler her zaman doğal hertzinden daha düşük performans verecektir, yani arada titreme gibi sorunlarla karşılaşılabilir. Bu yüzden ben her zaman doğalı neyse onu kullanılmasından yanayım.
Hocam Allah sizdn razi olsun çok teşekkürler.
•Hocam titreme dediginiz olay nasıl oluyor?
•ve şimdi ben 240hz mi alayim çünkü ben FPS oyuncusuyum hangisinde adami daha çabuk farkederim?
Titreme farkeder mi?

...teşekkürler...

Art

Klavye Delikanlısı
Tepki
326
Hocam Allah sizdn razi olsun çok teşekkürler.
•Hocam titreme dediginiz olay nasıl oluyor?
•ve şimdi ben 240hz mi alayim çünkü ben FPS oyuncusuyum hangisinde adami daha çabuk farkederim?
Titreme farkeder mi?

...teşekkürler...
Öyle çok göze çarpmaz hatta normal kullanıcı fark etmez. Ama dediğim gibi stabil istiyorsanız düz 240 hz monitör tercih edin. Veya, Asus'un o 280 lik monitörünü alıp 240 ta kullanırsanız o da olabilir fiyat farkı yoksa, kendi gözlerinizle tecrübe edersiniz. Belki siz çok seveceksiniz, sonuçta her kullanıcıda aynı şekilde olmuyor.

Fps oyunlrı için maksimum yenileme hızı almanız gerekiyor, 280 lik asus monitörü alın beğenmezseniz ayarlardan 240 moduna yani kendi orijinal moduna dönersiniz. Şimdiden hayırlı olsun.

KS

Babapro21

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
98
Öyle çok göze çarpmaz hatta normal kullanıcı fark etmez. Ama dediğim gibi stabil istiyorsanız düz 240 hz monitör tercih edin. Veya, Asus'un o 280 lik monitörünü alıp 240 ta kullanırsanız o da olabilir fiyat farkı yoksa, kendi gözlerinizle tecrübe edersiniz. Belki siz çok seveceksiniz, sonuçta her kullanıcıda aynı şekilde olmuyor.

Fps oyunlrı için maksimum yenileme hızı almanız gerekiyor, 280 lik asus monitörü alın beğenmezseniz ayarlardan 240 moduna yani kendi orijinal moduna dönersiniz. Şimdiden hayırlı olsun.
Cok teşekkür ederim Hocam sizi kesin cevap secebiliyormuyum cok teşekkürler yardimin için.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri