Monitör Hoparlörü

MuzluPudingi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Selamlar arkadaşlar,
Asus TUF VG24VQE marka bir monitörüm var. Bu monitörün hoparlörü olduğunu biliyorum hem de 4W olarak gözüküyor araştırdığım da ama nasıl etkinleştirebileceğimi bulamadım yardım eder misiniz ?

KafadanKontak

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
252
HDMI veya DP kablon ve ekran kartin ses iletimini destekliyorsa eğer Windows otomatik ses cikis kaynagi olarak gorur. Sag altta ses ayar ikonuna tikladiginda ses cikis yeri seceneklerinde gorebilirsin. Ses denetim masasinda da gorursun hatta buyuk ihtimalle. Devre disiysa eger aktiflestirmen gerekir.

KS

MuzluPudingi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
HDMI veya DP kablon ve ekran kartin ses iletimini destekliyorsa eğer Windows otomatik ses cikis kaynagi olarak gorur. Sag altta ses ayar ikonuna tikladiginda ses cikis yeri seceneklerinde gorebilirsin. Ses denetim masasinda da gorursun hatta buyuk ihtimalle. Devre disiysa eger aktiflestirmen gerekir.
Ben sağ altta ki ses seçeneklerinden monitörü seçebiliyorum onda sıkıntı yok. az önce ses ayarlarından sınadım ve sesi aldığını farkettim. Bu sesi nasıl dışarı çıkarıcam monitörden orda sıkıntılıyım. Kablo olayına gelirsek ekran kartım bildiğim kadarıyla ama DP ye bi bakmak lazım destekliyo mu diye

KafadanKontak

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
252
Yani eger monitor model ismiyle ses menusunde goruyorsan baglanti var demektir. Monitorun kendi menusune de gir bir bak. Oradan sesi acman veya aktiflestirmen gerekebilir.

KS

MuzluPudingi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Yani eger monitor model ismiyle ses menusunde goruyorsan baglanti var demektir. Monitorun kendi menusune de gir bir bak. Oradan sesi acman veya aktiflestirmen gerekebilir.
Monitörün kendi menüsünden de sesi açtım ama pek bir etkisi olmadı. Başka bir şey var mı önerebileceğin internette bu monitörün bu sorunuyla alakalı bir sürü yazı gördüm ama genel olarak ya çalışıyo ya çalışmıyo gibi gözüküyor.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri