Monitör Iademi Yenisimi Alınmalı

CANRA

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
19
Yaklaşık 1 ay süren garanti süreci sonrası 24'ünde değişim kararı varmış ben 25 de aradağımda parça bekleniyor demişlerdi bugün aradığımda söylediler gerçekten rezalet bilgilendirme 0 İtopya şimdi bana yeni ürün veya yeni monitör yollucaklar sizce değişimi tecih edeyim yoksa Gigabyte g 24 F 2yimi 5100 TL iade alırsam üstüne biraz bende ekleyebilirim yeni monitör için iade ne kadar sürer bir de.

ikikarefarki

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
59
Değişim talep ettiğinde, aynı fiyatta veya üstüne ekleyerek başka monitor alabiliyorsan al ama eğer tekrar gigabyte veriyorlarsa mantıksız olur bence. Bu üründe kronik bir sorun olduğu belli. Yine aynı şeyi yaşama ihtimalin var.

Ben de haber bekliyorum, yurtdışından parça bekliyorlarmış, 20 iş günü içinde gelmez ise iade/değişim çıkacakmış. İadeye giderse başka monitor alacağım.

Emrosky_

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
Yaklaşık 1 ay süren garanti süreci sonrası 24'ünde değişim kararı varmış ben 25 de aradağımda parça bekleniyor demişlerdi bugün aradığımda söylediler gerçekten rezalet bilgilendirme 0 İtopya şimdi bana yeni ürün veya yeni monitör yollucaklar sizce değişimi tecih edeyim yoksa Gigabyte g 24 F 2yimi 5100 TL iade alırsam üstüne biraz bende ekleyebilirim yeni monitör için iade ne kadar sürer bir de.
Sıfır Lenovo r25i 30 var alacaksan sorunsuz bunlardan iyi diye biliyorum

KS

CANRA

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
19
Değişim talep ettiğinde, aynı fiyatta veya üstüne ekleyerek başka monitor alabiliyorsan al ama eğer tekrar gigabyte veriyorlarsa mantıksız olur bence. Bu üründe kronik bir sorun olduğu belli. Yine aynı şeyi yaşama ihtimalin var.

Ben de haber bekliyorum, yurtdışından parça bekliyorlarmış, 20 iş günü içinde gelmez ise iade/değişim çıkacakmış. İadeye giderse başka monitor alacağım.
hocam üstüne eklemey yaparım 1000 falan zaten ürün şuan 5200 bana iade 5100 yapacaklar geçeen sene aldım ben

Sıfır Lenovo r25i 30 var alacaksan sorunsuz bunlardan iyi diye biliyorum
bakalım hocam 2 da alabilirim

KS

CANRA

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
19
varmı öneriniz

Boozew

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
655
o monitörün fiyatı f/p olarak çok uygundu hatta bende almayı düşünüyordum fakat gördüğüm herkeste belli bir süre sonra sıkıntı çıkmış alt kısımlarda bu forumdada vardı yazan. mantıklı olan tam para alınıyorsa üstüne koyup yeni monitöre geçmek gibi duruyor. Sadece benim fikrim @Lory

KS

CANRA

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
19
o monitörün fiyatı f/p olarak çok uygundu hatta bende almayı düşünüyordum fakat gördüğüm herkeste belli bir süre sonra sıkıntı çıkmış alt kısımlarda bu forumdada vardı yazan. mantıklı olan tam para alınıyorsa üstüne koyup yeni monitöre geçmek gibi duruyor. Sadece benim fikrim @Lory
önerin varmı hocam

Woqqies

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Ayın Üyesi
Tepki
204
Eğer denildiği gibi forumlarda şikayet çoksa bu monitör hakkında bence kumar oynamaya değmez. İade edin üste bütçeniz varsa başka bir monitöre geçin.

Lory

Monitör Uzmanı
Monitör Uzmanı
Tepki
789
Bence g24f2 isteyin. Sağlam monitördür.

KS

CANRA

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
19
hocam daha para iadesi istedimaynı şekilde yapanlarda aynı sorunlar yine olmuş bu yüzden 40 gün bekledim bidaha olursda bidaha 40 gün bekleyecektim o riski almak istemedim

ikikarefarki

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
59
Maalesef sağlam değil. Ben de aynı sorunu yaşadım, bizim gibi bir sürü insan var aynı sorunu yaşayan. 1 sene içerisinde gidiyor ekran alt taraftan. Servise vereceğim zaman adam direk anladı hangi monitörü getirdiğimi, "bir tane daha geldi" dedi. :D Yani ya Türkiye'ye gelen ürünlerde sorun var ya da cihazın genel kronik sorunu var. Muhtemelen genel çünkü reddit'te de şikayet eden çok fazla kişi gördüm. Belki hiç sorun yaşamayan kişiler de vardır ama riske değeceğini düşünmüyorum.

Normalde çok memnundum ve tavsiye ediyordum. Şu sorun olmasa hala tavsiye ederim, gerçekten güzel monitör.

KS

CANRA

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
19

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri