Samsungun panel kalitesi iyi değil asus daha iyi üründen memnun değilseniz geçilebilir.Hocam şuan Samsung crg5 144 hz bir monitöre sahibim bu ürünü iade edip 700 tl daha eklesem ve asus tuf gaming vg24vqe modelini alsam iyi olur mu ?
Tamamdır hocam ,bakıcağımAsusun va model monitörlerinde ghostin sorunu oluyor videolardan ve forumlardan akmak istediğiniz modeli arastırmanızı tavsoye ediyorum.
olurrHocam şuan Samsung crg5 144 hz bir monitöre sahibim bu ürünü iade edip 700 tl daha eklesem ve asus tuf gaming vg24vqe modelini alsam iyi olur mu ?
dostum. düşündüğün monitörü kullanıyorum. dünde gigabyte ss ıps panel aldım ikisinin kıyaslamasını linke ekledim. asus un o modeli ghosting yapıyor. videoda solda ki asus tuf gaming vg24vqe sağda ki gigabyte G24F-2Hocam şuan Samsung crg5 144 hz bir monitöre sahibim bu ürünü iade edip 700 tl daha eklesem ve asus tuf gaming vg24vqe modelini alsam iyi olur mu ?
Eyw hocamdostum. düşündüğün monitörü kullanıyorum. dünde gigabyte ss ıps panel aldım ikisinin kıyaslamasını linke ekledim. asus un o modeli ghosting yapıyor. videoda solda ki asus tuf gaming vg24vqe sağda ki gigabyte G24F-2
Hızlı Video Yükle — İzle — VID_20230327_180928 (1).mp4
video.hizliresim.com
Hocam asusun ips paneli olan modele baktim ghosting problemi yok gibi sizin bir bilginiz var midostum. düşündüğün monitörü kullanıyorum. dünde gigabyte ss ıps panel aldım ikisinin kıyaslamasını linke ekledim. asus un o modeli ghosting yapıyor. videoda solda ki asus tuf gaming vg24vqe sağda ki gigabyte G24F-2
video.hizliresim.com
ıps panel asus alın zaten hocam. onlarda sorun yokEyw hocam
Hocam asusun ips paneli olan modele baktim ghosting problemi yok gibi sizin bir bilginiz var mi
Tamamdır hocam teşekkürlerıps panel asus alın zaten hocam. onlarda sorun yok
Karşılaştırma çok iyi olmuş elinize sağlık. Fark bariz bir şekilde ortada. Bu VA panellerin tümünde ghosting sorunu oluyor mu? Çok duydum çünkü.dostum. düşündüğün monitörü kullanıyorum. dünde gigabyte ss ıps panel aldım ikisinin kıyaslamasını linke ekledim. asus un o modeli ghosting yapıyor. videoda solda ki asus tuf gaming vg24vqe sağda ki gigabyte G24F-2
video.hizliresim.com
Va panellerde yaygin denilebilir. Asus markasinda beklemezdim ama panelden dolayi iste. Hepsinde olmuyor ama cogunda oluyor.Karşılaştırma çok iyi olmuş elinize sağlık. Fark bariz bir şekilde ortada. Bu VA panellerin tümünde ghosting sorunu oluyor mu? Çok duydum çünkü.
Teşekkür ederim, bende parça parça bilgisayarı yükseltiyorum. Alırken IPS olmasına dikkat edicem.Va panellerde yaygin denilebilir. Asus markasinda beklemezdim ama panelden dolayi iste. Hepsinde olmuyor ama cogunda oluyor.
TeşekkürlerAoc24g2u kullaniyorum ips panel. Gercekten renk vs herseyden memnunum. Yazmak istedim.