Soru Monitör Iadesi Yapmalı Mıyım ?

emirr387

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Hocam şuan Samsung crg5 144 hz bir monitöre sahibim bu ürünü iade edip 700 tl daha eklesem ve asus tuf gaming vg24vqe modelini alsam iyi olur mu ?

Ahmeet_1

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
892
Hocam şuan Samsung crg5 144 hz bir monitöre sahibim bu ürünü iade edip 700 tl daha eklesem ve asus tuf gaming vg24vqe modelini alsam iyi olur mu ?
dostum. düşündüğün monitörü kullanıyorum. dünde gigabyte ss ıps panel aldım ikisinin kıyaslamasını linke ekledim. asus un o modeli ghosting yapıyor. videoda solda ki asus tuf gaming vg24vqe sağda ki gigabyte G24F-2

KS

emirr387

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
dostum. düşündüğün monitörü kullanıyorum. dünde gigabyte ss ıps panel aldım ikisinin kıyaslamasını linke ekledim. asus un o modeli ghosting yapıyor. videoda solda ki asus tuf gaming vg24vqe sağda ki gigabyte G24F-2

Eyw hocam

Hocam asusun ips paneli olan modele baktim ghosting problemi yok gibi sizin bir bilginiz var mi

Son düzenleme:

Nandor

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
28

Karşılaştırma çok iyi olmuş elinize sağlık. Fark bariz bir şekilde ortada. Bu VA panellerin tümünde ghosting sorunu oluyor mu? Çok duydum çünkü.

Ahmeet_1

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
892
Karşılaştırma çok iyi olmuş elinize sağlık. Fark bariz bir şekilde ortada. Bu VA panellerin tümünde ghosting sorunu oluyor mu? Çok duydum çünkü.
Va panellerde yaygin denilebilir. Asus markasinda beklemezdim ama panelden dolayi iste. Hepsinde olmuyor ama cogunda oluyor.

Kemo

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
127
Asus IPS olan bir modele geçmeniz mantıklı olur. Samsung monitörler kaliteli değil pek

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri