Monitör için Güç Kablo Önerisi

Meraklı Genç

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
54
Merhabalar, Zowie Xl2411k model bir monitörüm mevcut, kendi kutusunun içinden çıkan güç kablosu 1.5 m ve kasa aşağıda olunca ve prizde aşağıda yetişmesi dert oluyor. Güç kablosunun olduğu yerden bir cızırtı geliyor ve beni biraz tedirgin etti bir sorun yaratır mı birde varsa minimum 2m bir güç kablosu kaliteli olursa da cok sevinirim

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Merhabalar, Zowie Xl2411k model bir monitörüm mevcut, kendi kutusunun içinden çıkan güç kablosu 1.5 m ve kasa aşağıda olunca ve prizde aşağıda yetişmesi dert oluyor. Güç kablosunun olduğu yerden bir cızırtı geliyor ve beni biraz tedirgin etti bir sorun yaratır mı birde varsa minimum 2m bir güç kablosu kaliteli olursa da cok sevinirim
DP Hdmı ? Hangisini istiyorsunuz ? Cızırtı durumu güç kablosundaki temazsizliktan kaynaklanıyor. Soketleri kontrol edin.

KS

Meraklı Genç

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
54
DP Hdmı ? Hangisini istiyorsunuz ? Cızırtı durumu güç kablosundaki temazsizliktan kaynaklanıyor. Soketleri kontrol edin.
Ben zaten güç kablosu istiyorum sanırım prize çok uzak kalıyor 1.5m olduğundan dolayı Zowie'nin kendi güç kablosu ama o kaliteye yakın 2-2.5 minimum bir güç kablosu arıyorum

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Ben hdmi kablosunu kullanıyorum sorun yaşamadım. Güç değerleri muhtemelen yetiyordur. Kontrol edin uygunsa alabilirsiniz.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri