Monitör kablo sorunu (Asus eq248 144 hz)

Furkan Aksu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hocam kolay gelsin Asusun 2. El eq248 144 hz monitörünü aldım ama kabloları yoktu bu iki kabloyu nerden alabilirim link atabilirmisiniz size zahmet güç kablosu ile dvi kablosunu uyumlu olanı

KS

Furkan Aksu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Asus vg248qe 1060 da ekran kartım var dvi dvi kablomu alsam olsa disp Play portmu hocam fps de hangisi iyi 144 hz çıkartmak için bir de

KS

Furkan Aksu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Bazıları dvi ın daha iyi olduğunu söylüyorlar oyunlarda o yüzden hocam sormak istedim birde. 144 hz ye almama gibi durumu varmış öyle birşey yok herhalde

KS

Furkan Aksu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Tamam hocam teşekkürler önerebileceginiz bir kablo varmı linki pek anlamıyorum bu işlerden

whiteJACK

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Ben de yurtdisindan aldim AOC 144 hertz 1 ms G2460PF, yurt disi oldugu icin icinden, guc kablosunun priz girisi farkli geldi. Ben direk bir bilgisayarcidan gic kablosu alsam uyumlu olur mu?

onur.firatt

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
whiteJACK' Alıntı:
Ben de yurtdisindan aldim AOC 144 hertz 1 ms G2460PF, yurt disi oldugu icin icinden, guc kablosunun priz girisi farkli geldi. Ben direk bir bilgisayarcidan gic kablosu alsam uyumlu olur mu?

Muhtemelen olur fakat siz yinede kablonuz da ki standartlara göre alınız üzerinde bilgileri yazar genelde.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri