Monitör Karıncalanma Ve Ekran Kapanması

RyzeX

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhabalar ViewSonic 24" VX2418C model monitör sahibiyim alalı 2 hafta civarı oldu bağlantı girişim display port ancak 10-15 dakikada 2-3 saniyelik ekranım kararıyor sonra 1 saniyelik karıncalanıyor video izlerken monitörün dahili hoparlörlerini kullanıyorum karıncalanma oldugunda direk seste gidiyor display port kablomuda değiştim sorun ne olabilir yardım eder misiniz ?

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762
Merhabalar ViewSonic 24" VX2418C model monitör sahibiyim alalı 2 hafta civarı oldu bağlantı girişim display port ancak 10-15 dakikada 2-3 saniyelik ekranım kararıyor sonra 1 saniyelik karıncalanıyor video izlerken monitörün dahili hoparlörlerini kullanıyorum karıncalanma oldugunda direk seste gidiyor display port kablomuda değiştim sorun ne olabilir yardım eder misiniz ?
FreeSYNC açıksa monitörde kapatın.

Ahmeet_1

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
893
Kablodan dolayi ya da ekran kartindan dolayi olabilir. Ayni ekran kartinin ayni girisinden baska monitörde deneyin. Sorun yasamazsaniz monitör de sıkınti vardir.

KS

RyzeX

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
freesync kapalı kabloyuda değiştim ekran kartı girişinide değiştirdim dp girişi olan başka monitörüm olmadığı için deneyemiyorum yarın sinerjiyi arayıp soracağım

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri