Monitör Karşılaştırması

ersan.gokdag

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
42
ingilizce ham metin

MEG- basically this is the msi enthusiast lineup for like overkill stuff and pretty expensive

MPG- its the perfomance lineup from msi for gaming and aesthetics a decent mid range lineup

MAG- its a board build for more functionality in mind not much aesthetics and this also has a decent price range a good lineup

türkçe ceviri

MEG- temelde bu, aşırıya kaçan şeyler için msi meraklıları dizisi ve oldukça pahalı
MPG- msi'nin oyun ve estetik için performans serisidir, iyi bir orta sınıf seridir
MAG - çok fazla estetik değil, daha fazla işlevsellik için tasarlanmış bir anakarttır ve bu aynı zamanda makul bir fiyat aralığına sahiptir ve iyi bir seriye sahiptir

genel kanı bu yönde bu yönelimle sahsen özelliklerinede baktım mag27 derdim.

KS

Sadi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
ingilizce ham metin

MEG- temelde bu, aşırıya kaçan şeyler için msi meraklıları dizisidir ve oldukça pahalıdır

MPG- msi'nin oyun ve estetik için performans serisidir, iyi bir orta sınıf seridir

MAG - çok fazla estetik değil, daha fazla işlevsellik için tasarlanmış bir anakarttır ve bu aynı zamanda makul bir fiyat aralığına sahiptir ve iyi bir seriye sahiptir

türkçe ceviri

MEG- temelde bu, aşırıya kaçan şeyler için msi meraklıları dizisi ve oldukça pahalı

genel kanı bu yönde bu yönelimle sahsen özelliklerinede baktım mag27 derdim.
Teşekkür ederim.

Lory

Monitör Uzmanı
Monitör Uzmanı
Tepki
789
İyi günler. Nedenini sora bilirmiyim? Teşekkür ederim
MPG modeli tam bir amiral gemisi. Yani eski ama özellikleri dolu dolu bir model. Va olmalasına rağmen ghosting ve motion Blur oranları daha az. Renk gamutları birbirine yakın zaten burada bakılması gereken şeyler uniformity ve MS seviyesi. Tam bir incelemelerini bulamadım ama ikisininde ilk modellerini karşılaştırınca sonuç böyle.

KS

Sadi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
MPG modeli tam bir amiral gemisi. Yani eski ama özellikleri dolu dolu bir model. Va olmalasına rağmen ghosting ve motion Blur oranları daha az. Renk gamutları birbirine yakın zaten burada bakılması gereken şeyler uniformity ve MS seviyesi. Tam bir incelemelerini bulamadım ama ikisininde ilk modellerini karşılaştırınca sonuç böyle.

Tamamda şimdi mpgyi övdün magmı alayım mpgyimi?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri