Bazı markalar ya da bazı markalar bazı modelleri için 0 Ölü Piksel garantisi sunuyor, bazıları ise 3 ve üzeri ölü pixel oluştuğu zaman işlem yapıyor. Bunu kontrol edin. Benim 2. Monitörümde mevcut ama rahatsız olmadım, kişiden kişiye değişebilir.ViewSonic Omni vx2718-pc-mhd 165hz 1 ms va panel mönitörüm var. Alalı daha 3 ay oldu ve bir tane ölü pixel var. Premium garantisi var sizce garantiye göndersem mi kararsız kaldım
Arkadaşın dediği gibi markadan markaya değişiyor ve neredeyse hepsi 1 ölü piksele işlem yapmıyor. Garantiye vermeden sor araştır yoksa boşuna vermiş olursun aynı ürün sana geri gelir. Viewsonic in ürünü değiştireceğini düşünmüyorum belki aldığın yer iade yapabilirViewSonic Omni vx2718-pc-mhd 165hz 1 ms va panel mönitörüm var. Alalı daha 3 ay oldu ve bir tane ölü pixel var. Premium garantisi var sizce garantiye göndersem mi kararsız kaldım
İtopyadan aldım hocam premium garanti ile değişim yapabilirler sanırım viewsonic sitesinde öyle yazıyorArkadaşın dediği gibi markadan markaya değişiyor ve neredeyse hepsi 1 ölü piksele işlem yapmıyor. Garantiye vermeden sor araştır yoksa boşuna vermiş olursun aynı ürün sana geri gelir. Viewsonic in ürünü değiştireceğini düşünmüyorum belki aldığın yer iade yapabilir
hocam ekranınızdaki 1 pixelin siyah olması ve renk değiştirmemesiHocam piksel ölme mevsunu nedir acaba anlatabilirmisiniz