Öneri Monitör Önerisi 9K Bütçe

GÖKTUĞ EFE ÇOBAN

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
11
9 Bin lira bütcem var fps oyunlarida oynuyorum hikaye acik dunya ve fifada
Kesinlikle olmasini istedigim kriterler
- En az 240 Hz
- Kesinlikle IPS
- 1080p olucaksa en fazla 25 inç olsun piksel sayma muhabeti istemiyorum
Ekran kartım rx6500xt işlemci 12100f
Normal kullanimsa 2k kaldırır diyosaniz 2k da önerebilirsiniz birde ekran kartina çift monitör taksam sorun cıkar mı

Yetkisizadam

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
2K o ekran kartı ile oyunlarda düşük-orta ayarlarda 30-50 arası performans alabilirsiniz. 240 hz işe yaramaz

KOCAEFE

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
654
KS

GÖKTUĞ EFE ÇOBAN

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
11
Bu monitör için kronik sorunlu diyolar hocam bu nasıl https://www.gaming.gen.tr/urun/3535...-adaptive-sync-fast-ips-pivot-gaming-monitor/

KOCAEFE

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
654
Hayır, bu monitör için demiyorlar. Panel yapısı farklı olan G3 için diyorlar. Bu G4 modeli ve IPS.
Monitörü bizzat kullanıyorum. Sıfır sorunlu ürün.

İsterseniz buna da bakabilirsiniz. 280 Hz 0.5ms olmasıyla rekabetçi oyunlarda daha çok işinize yarayabilir.

NOT: Tam ben yazarken aynı üründen bahsetmişsiniz.

KS

GÖKTUĞ EFE ÇOBAN

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
11
Hayır, bu monitör için demiyorlar. Panel yapısı farklı olan G3 için diyorlar. Bu G4 modeli ve IPS.

İsterseniz buna da bakabilirsiniz. 280 Hz 0.5ms olmasıyla rekabetçi oyunlarda daha çok işinize yarayabilir.

Teşekkür ederim hocam sağolun

Yetkisizadam

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
https://www.epey.com/monitor/lenovo-legion-r27qe.html Al kankam bu ürün şuan 7k civarı ben 6k ya almıştım piyasada bundan daha iyi bir monitör yok hem 450 cdm parlaklık hem ips hem 1.07 milyar renk hem 2k ve pivot daha ne yapsın adamlar 2 tane almıştım 3 yıl garanti veriyor ayrıca o arada ki 60 hz farkı inan anlamazsın 240 yerine 180 hz alsan bile zaten gözün belli limiti var 165 ve üstü zaten gayet akıcı bu monitörün avantajını fifada bi de açık dünya oyunlarında görürsün renk skalası çok yüksek hem de 2k

KOCAEFE

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
654
6500XT 'nin 2K performansı yetersiz kalır. Grafik ayarını kısarak FPS artırdığı zaman da 2K kullanmanın pek anlamı kalmaz. 2K için ekran kartını da yükseltmeniz lazım, o da ayrıca bütçe demek.

Mrkurtuldu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
25

valla hocam bende tam bu monitörü önerecektim daha dün sipariş verdim kullanan herkes memnun duruyor
şimdiden arkadaşa hayırlı olsun

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri