Monitör Önerisi Istiyorum

berkeöksüzler

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Merhaba arkadaşlar RX590 ve Ryzen5 2600 olan bir sisteme monitör alacağım çizim ve oyun işleri ile uğraşacağım autocad,solid gibi uygulamalar ve aynı zamanda da forza gibi yüksek grafiklerden güzel görüntülerde oyunların tadını çıkartmak istiyorum 2K monitör bu ekran kartına çok olur diye düşündüm ve 1920x1080 alamaya karar verdim 240hz lik bir monitör almak bu sisteme sizce saçma mı ve önerileriniz nelerdir?

solaris

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
503
merhaba,
çizim ve oyun işleri autocad,solid gibi uygulamalar
27 inch 1440p
24 inch 1080p
kabul görmüş genel görüş,

çizim ve oyun işleri autocad,solid bunlar için geniş alan avantajı yüzünden size 27 inch daha uygun gelecektir.
Bu durumda 27 inch için 1440 faktörü devreye girecek.

RX590 ve Ryzen5 2600 1440 için ne yapabilirler. Bunu araştırmak gerekecek
İleriye dönük monitör almak açısından. İşlemci ve gpu yenilemelerine yönelik.

Biraz sağa sola bakabildim. Oyunlarda performanstan feragat etmek gerekecek. Düşük fps, oyunları yüksek ayarlarda oynamayı gözden çıkarmak vb

1080p or 1440p monitor for Ryzen 5 2600 and RX590?
Bu tür araştırmalar, veya tek tek gpu ve işlemci için araştırmalar bakmanız da gerekecek
Ryzen 5 2600 ve RX590 için 1080p mi yoksa 1440p monitör mü?

VeV

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
21
Merhaba arkadaşlar RX590 ve Ryzen5 2600 olan bir sisteme monitör alacağım çizim ve oyun işleri ile uğraşacağım autocad,solid gibi uygulamalar ve aynı zamanda da forza gibi yüksek grafiklerden güzel görüntülerde oyunların tadını çıkartmak istiyorum 2K monitör bu ekran kartına çok olur diye düşündüm ve 1920x1080 alamaya karar verdim 240hz lik bir monitör almak bu sisteme sizce saçma mı ve önerileriniz nelerdir?

24 inc yani 1920x1080 olarak önerebileceğim fiyat performanslar şöyle
Ben daha yeni kendime şunu aldım Asus TUF Gaming VG249QM1A 23.8". Bence 24 inc için düşünülüyorsa fiyatı iyi düşmüş bir monitör. Ben hertz değeri ile ilgimi çektiği için kendimce fiyat performans olarak değerlendirip aldım. Birde alırken asus tuf olmasını özellikle istedim çünkü bütün sistemim asus tuf. Siz o nedenle daha uygun fiyatları rahatlıkla eş değer performans ve fiyat aralıklarında alabilirsiniz.
benim masama ve alışkanlığıma 27 inc büyük geleceği için 24 tercih ettim ama vazgeçer de 27 inc tercih ederseniz 2 k almanızı öneririm. Diğer türlü o ölçüye pixellerin arasında boşluklar kalıyor çok deneyimli olmasam da gözü zorluyor diyebilirim.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri