Soru Monitör Önerisi Olan?

gencemir

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
16
Arkadaşlar monitör almak istiyorum bütçem 7-8 bin maksimum. 2k monitör istiyorum ve curved olmasını istiyorum monsterdan bir tane buldum nasıldır bilemedim sizinde önerilerinize açığım.

bulduğum monitör https://ty.gl/3utcrw6jzs
Ve nvidia ekran kartım var o sebeple g sync olması daha sağlıklı olur herhalde
Diğer bulduğum monitör
Fakat bu freesync sıkıntı yaratır mı benim için bilemedim

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762
Arkadaşlar monitör almak istiyorum bütçem 7-8 bin maksimum. 2k monitör istiyorum ve curved olmasını istiyorum monsterdan bir tane buldum nasıldır bilemedim sizinde önerilerinize açığım.

Diğer bulduğum monitör
Monster tercih etmem şahsen
bence Va panelde 27" küçük gözükür ikisinden biri tercih edilebilir.

KS

gencemir

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
16
Monster tercih etmem şahsen
bence Va panelde 27" küçük gözükür ikisinden biri tercih edilebilir.
Hocam , freesync nvidia ekran kartı için uygun mu kullanılması acaba?

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,636

Diğer bulduğum monitör
sistem bilgileriniz nelerdir ?

Mamacita

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
24
6700xt ile 2k monitör kullanıyorum sonuna kadar 2 k tavsiye ederim. 1080p mi kaldı artık kartların hepsi yeni teknolojilerle geliyor 2k oynatmayan kart yok son 2 serilerdir. boşuna fan boyluk yapılıyor o zaman her yerde dlss si var nvidia alın nvidia alın amd çöp diye :D ileri dönüklük ve upgrade açısından 2k monitör alın bence. he bütçenize uygunluğuna göre 2k alacaksınız diye bütçenizden dolayı kötü monitör almayın 1080p devam edin derim o zaman 3070 uzun süre kullanıcaksanız.

Ahmeet_1

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
892
Çoğu oyunu 2k olarak yüksek fps de oynayamayacağım biliyorum. Ama almışken aliyim gerekirse düşük ayarlarda oynarım diye düşündüm şahsen. Bilmiyorum yanlış mı düşündüm
Hocam almisken 2k alin bence de. Gerekirse hz den feragat edersiniz ama 2k oynarsiniz.

KS

gencemir

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
16
6700xt ile 2k monitör kullanıyorum sonuna kadar 2 k tavsiye ederim. 1080p mi kaldı artık kartların hepsi yeni teknolojilerle geliyor 2k oynatmayan kart yok son 2 serilerdir. boşuna fan boyluk yapılıyor o zaman her yerde dlss si var nvidia alın nvidia alın amd çöp diye :D ileri dönüklük ve upgrade açısından 2k monitör alın bence. he bütçenize uygunluğuna göre 2k alacaksınız diye bütçenizden dolayı kötü monitör almayın 1080p devam edin derim o zaman 3070 uzun süre kullanıcaksanız.
Kesinlikle o şekilde düşünüyorum gelecek adına daha rahat olur bir daha monitör almak zorunda kalmam

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri