FHD alacağın için 24 inç daha uygun olurSelamlar aynı bütçe içerisinde almayı düşündüğüm iki seçenek var siz olsanız ne yapardınız?
ikisi de ips ekran
144hz 27 inc monitör mü?
180hz 24 inc monitör mü?
Tarafını seç savaşa katıl![]()
2k lar falan pek pahalı ya :') şimdilik fhd bana uzak çağına atlamak gibi gelir zatenFHD alacağın için 24 inç daha uygun olur
Ben 22 İnç kullanıyorum FHD de 27 inç görüntüyü pikselleştirir.2k lar falan pek pahalı ya :') şimdilik fhd bana uzak çağına atlamak gibi gelir zatenphilips 170c 75 hz 5ms 1280x1024 kullanıyorum :') pek kararsızım.
siz ne kullanıyorsunuz?
hmm anladım ben pek bilmiyorum bu konuları da çok değerli bilgiler ediniyorum teşekkür ederim.Ben 22 İnç kullanıyorum FHD de 27 inç görüntüyü pikselleştirir.
harika bir yorum ve cevap çok teşekkürler. Siz ne tür bir monitör kullanıyorsunuz?olmazsa olmaz kesin bir yargı olmasa da
normal kullanımda 1080p için en ideal boyut 24'' dir
27'' alan büyük hata mı yapar
hayır
fakat arkadaşların dediği gibi
boyut büyüdükçe pikseller belirginleşmeye başlar
27'' de bu belirginliği bazı kullanıcılar çok anlayamaz normal kullanımda
bazıları biraz hisseder ama daha büyük ekran kullanma isteğinden dolayı önemsemez ve rahatsız olmaz
kimiside hisseder
yani aslında sistem biraz da 2k monitöre göz kırpıyor ama 1080p alacam diyorsanız öncelikli tavsiyem 24'' dir
(direkt keisn 24 yazanlara bakacaksınız diye bir şey yok 23.6/23.8/24/24.5 bakılabilir)
tabi tabi 24ü yuvarlayarak söyledim zaten. 2 k konusunda kararsızım insanlar 2 k yı çok öneriyor.olmazsa olmaz kesin bir yargı olmasa da
normal kullanımda 1080p için en ideal boyut 24'' dir
27'' alan büyük hata mı yapar
hayır
fakat arkadaşların dediği gibi
boyut büyüdükçe pikseller belirginleşmeye başlar
27'' de bu belirginliği bazı kullanıcılar çok anlayamaz normal kullanımda
bazıları biraz hisseder ama daha büyük ekran kullanma isteğinden dolayı önemsemez ve rahatsız olmaz
kimiside hisseder
yani aslında sistem biraz da 2k monitöre göz kırpıyor ama 1080p alacam diyorsanız öncelikli tavsiyem 24'' dir
(direkt keisn 24 yazanlara bakacaksınız diye bir şey yok 23.6/23.8/24/24.5 bakılabilir)
MONİTÖR için ayırdığınız max limit bütçe nedir ?harika bir yorum ve cevap çok teşekkürler. Siz ne tür bir monitör kullanıyorsunuz?
tabi tabi 24ü yuvarlayarak söyledim zaten. 2 k konusunda kararsızım insanlar 2 k yı çok öneriyor.
4-5 falan :')MONİTÖR için ayırdığınız max limit bütçe nedir ?
Daha önce söyledi iseniz görmedim
o zaman mecbur 1080p monitörlere yöneleceksiniz4-5 falan :')
o zaman mecbur 1080p monitörlere yöneleceksiniz
Hayırlı olsun hocamBunu aldım gelince memnuniyet değerlendirmesi olarak tekrar yazacağım. Şu an indirimde görünce ve 24 inç ekran bile masam için büyük kaldı. O yüzden 27 inç almaktan vazgeçtim. Dolayısı ile 2K almayacağım. 24 inç almışken de indirimde iken bunu aldım. Bunun yerine keşke bunu alsaydın diyenleri gerçekten dinlemek isterim. Yorumlara açığım teşekkürlerASUS 23,8" VG249QM1A 1Ms 270Hz DP HDMI FREESYNC VE G-SYNC UYUMLU IPS MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS 23,8" VG249QM1A 1Ms 270Hz DP HDMI FREESYNC VE G-SYNC UYUMLU IPS MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
ayrıca size de cevabınız için çok teşekkürler.