Merhaba arkadaşlar uzun zamandır bir monitör arıyorum bir tane buldum nasıl bilgisi olana varmı yada bu fiyatlara daha iyisi varmıdır?
Peki 27 inç olmak zorunda mı? Yani normalde 2k monitör önerirdim ama rtx 3060 1080p için daha mantıklı olacaktır.
Allianware 240 hz monitörüne bakabilirsinizbende 21 inç var kullanan arkadaşlarım 27 tam diyo ama bilemedim
https://www.itopya.com/alienware-24...hd-freesync-premium-ve-g-sync-gaming-m_u20123 bunu alabiliyorsan al geç fps oyunlarinda240hz 144ten çok daha işine yarayacak inanilmaz monitörbende 21 inç var kullanan arkadaşlarım 27 tam diyo ama bilemedim
bir yandan çok şık duruyor bir yandanda çok kaba gibi duruyor büççeyide bi tık zorluyor bnmhttps://www.itopya.com/alienware-24...hd-freesync-premium-ve-g-sync-gaming-m_u20123 bunu alabiliyorsan al geç fps oyunlarinda240hz 144ten çok daha işine yarayacak inanilmaz monitör
buda güzelmiş fiyatıda uygun gibi duruyor ama 24inç yapıp 2k mı yapmak lazım24 inç de yeterli olur normalde ama bu kişiye göre değişir tabi.
Benim 27 inç 1080p monitör önerim şu olurdu mesela.
![]()
Dell G2722hs 27 Inç 165hz 1ms Full Hd Adaptive Sync Ips Gaming Monitör Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Dell G2722hs 27 Inç 165hz 1ms Full Hd Adaptive Sync Ips Gaming Monitör yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
2k olması gerekmiyor. Ekran boyutuna da siz karar vermelisiniz.buda güzelmiş fiyatıda uygun gibi duruyor ama 24inç yapıp 2k mı yapmak lazım
peki attıgım lg ile sizin attıgınız dell arasında ne gibi farklılıklar varki hangisi daha mantıklı tercih olur2k olması gerekmiyor. Ekran boyutuna da siz karar vermelisiniz.
fiyat var ve dell 165 hz başkada fark yok aynı ila para vereçem dersen 240 hz al bende 24 var bençe gayet iyipeki attıgım lg ile sizin attıgınız dell arasında ne gibi farklılıklar varki hangisi daha mantıklı tercih olur
Bütçeyi azcik zorlada kesinlikle öneririm üstelik ekran kartiniz 3060 2k monitör almaniza hiç gerek yok 1080p gayet yeterlidir benim önerdiğimi alamiyorsaniz 240hz bakinbir yandan çok şık duruyor bir yandanda çok kaba gibi duruyor büççeyide bi tık zorluyor bnm
Profesyonel bir fps oyuncusu değilse bütçeyi zorlayıp 240 hz almanın pek anlamı yok.https://www.itopya.com/alienware-24...hd-freesync-premium-ve-g-sync-gaming-m_u20123 bunu alabiliyorsan al geç fps oyunlarinda240hz 144ten çok daha işine yarayacak inanilmaz monitör
Neden gerek olmasin ? İleri yönlü düşünmesi lazim yillar sonra 144hz alip keşke 240hz alsaydim dememesi için.Rakiplerine göre aşiri önde olmuş olucak.Profesyonel bir fps oyuncusu değilse bütçeyi zorlayıp 240 hz almanın pek anlamı yok.
Bu mantığa göre 360hz almalı o zaman. Bütçesi varsa ve gerçekten ağırlıklı olarak FPS oyunları oynayacaksa alınabilir ama dediğim gibi standart bir kullanıcı içine 144 hz rahatlıkla yeterli olacaktır, 240 hz almak için bütçesini çok zorlamasın diyorum yani.Neden gerek olmasin ? İleri yönlü düşünmesi lazim yillar sonra 144hz alip keşke 240hz alsaydim dememesi için.Rakiplerine göre aşiri önde olmuş olucak.