Monitör Önerisi

Berk..

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
Pc toplama ile ilgili konu açmıştım ama bunun için ayrı konu açmak istedim.
Sistemden kalacak paraya bağlı olarak 5-7k aralığında ne kadar fiyat düşük olursa o kadar iyi. Mimari program ve oyun için 1ms
31.5" VA veya 27" İPS Panel monitör arıyorum. Asus gigabyte gibi markalar önceliğim ve çok anlamıyorum ama 31.5" fazla mı büyük? 27" ideal mi?

Mehmet Erdoğan

Administrator
Admin
Tepki
796
Pc toplama ile ilgili konu açmıştım ama bunun için ayrı konu açmak istedim.
Sistemden kalacak paraya bağlı olarak 5-7k aralığında ne kadar fiyat düşük olursa o kadar iyi. Mimari program ve oyun için 1ms
31.5" VA veya 27" İPS Panel monitör arıyorum. Asus gigabyte gibi markalar önceliğim ve çok anlamıyorum ama 31.5" fazla mı büyük? 27" ideal mi?
sisteminiz nedir ona göre 2k monitör daha iyi olabilir

ibrahimunaLife

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
348
Selamlar,

Büyük ekran benim düşünceme göre daha iyi fakat kullanacağın ortama göre değişkenlik gösterebilir. Büyük bir monitöre sahip olmak istediğiniz de masanın derinliği de buna bağlı olarak fazla olması gerekir. Aksi durumda monitör size çok yakın olacağı için sağlıklı ve düzgün kullanım sağlayamazsınız. Şuan keyifle kullanmakta olduğum monitörü size önerebilirim. Monitörün 32" boyutunda olanı da mevcut.

LG UltraGear 27" GN650 - LG UltraGear 31,5" GN650

Bir önceki konuda 3070TI olarak belirtmiş hocam.

KS

Berk..

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
Hocam sistem 3070ti gibi. Öneriye sundum onu alacak gibiyim. Monitör 2k olmalı

Selamlar,

Büyük ekran benim düşünceme göre daha iyi fakat kullanacağın ortama göre değişkenlik gösterebilir. Büyük bir monitöre sahip olmak istediğiniz de masanın derinliği de buna bağlı olarak fazla olması gerekir. Aksi durumda monitör size çok yakın olacağı için sağlıklı ve düzgün kullanım sağlayamazsınız. Şuan keyifle kullanmakta olduğum monitörü size önerebilirim. Monitörün 32" boyutunda olanı da mevcut.

LG UltraGear 27" GN650 - LG UltraGear 31,5" GN650

Bir önceki konuda 3070TI olarak belirtmiş hocam.
Listeme ekledim hocam tavsiyen için teşekkür ederim. Yalnız diğer sistem parçaları şuan asus(hepsi gaminggentr den kendim buldum öneriye sundum o yüzden şuanlık) eğer forumdaki arkadaşlar değiştir demezse Asus tuf serisinden bir monitör bakabilirim

Mehmet Erdoğan

Administrator
Admin
Tepki
796
Hocam sistem 3070ti gibi. Öneriye sundum onu alacak gibiyim. Monitör 2k olmalı

Listeme ekledim hocam tavsiyen için teşekkür ederim. Yalnız diğer sistem parçaları şuan asus(hepsi gaminggentr den kendim buldum öneriye sundum o yüzden şuanlık) eğer forumdaki arkadaşlar değiştir demezse Asus tuf serisinden bir monitör bakabilirim
bunlara bakabilirsiniz

KS

Berk..

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
bunlara bakabilirsiniz

İnceliyorum hocam

KS

Berk..

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
bunlara bakabilirsiniz

Hocam asus a baktım kağıt üstünde güzel ama detaylı inceleyen yok. 1 2 kısa tanıtım var youtube da kullanan varmı forumda

Mehmet Erdoğan

Administrator
Admin
Tepki
796
Hocam asus a baktım kağıt üstünde güzel ama detaylı inceleyen yok. 1 2 kısa tanıtım var youtube da kullanan varmı forumda
hocam bide buna bakın

KS

Berk..

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
hocam bide buna bakın
Hocam iki ürünü karşılaştırdım 200tl fark var ve bu VA panel 144hz önceki ips 165. Şimdi öncekinin kullancını yorumlarına bakmaya çalışacağım

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri