Öneri Monitör Önerisi

Mkann

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
682
4-5 gün önce monitör almak için bir konu açmıştım bugün alacağım son bir tavsiye için bir kere daha açmak istedim öncelik olarak şuan kullandığınız monitörden olursa sevinirim. Sonradan ölü piksel vs gibi şeylerle uğraşmak istemiyorum uzun yıllar sorunsuz şekilde götürmesini istiyorum

aklımda olan monitör: https://www.gaming.gen.tr/urun/1890...5hz-1ms-full-hd-adaptive-sync-gaming-monitor/

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
KS

Mkann

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
682
Neden 27 önermiyorsunuz genel olarak simülasyon oynuyorum biraz büyük ekrana ihtiyacım var

KS

Mkann

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
682
Buluruz ama kaliteli değil bu arada 27" de tercih eden var yani 1080p'de illa 24" almak zorunda değilsiniz sadece piksel aralığı belli oluyor.
Evet bende baktım kaliteli değil hiç biri en kötü bir yerde 27 ile 24 arasında ki farka bakacağım tandığım bilgisayarcıda eğer kafama yatarsa sipariş geçerim.

Hüsom

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
761
4-5 gün önce monitör almak için bir konu açmıştım bugün alacağım son bir tavsiye için bir kere daha açmak istedim öncelik olarak şuan kullandığınız monitörden olursa sevinirim. Sonradan ölü piksel vs gibi şeylerle uğraşmak istemiyorum uzun yıllar sorunsuz şekilde götürmesini istiyorum

aklımda olan monitör: https://www.gaming.gen.tr/urun/1890...5hz-1ms-full-hd-adaptive-sync-gaming-monitor/
bu fiyat bandına ips freesync gsync başka monitör yok gayet iyi bir monitör zam gelmeden al bence sadece dediği gibi 24inç daha iyi olur 1080p'de

KS

Mkann

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
682
Dell 27 inç olanı sipariş verdim. Görüntü olarak da herhangi bir fark yok iki inçide test etme imkanım oldu.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri