Bir soru sormak istiyorum şimdi 144hz i510300h 1650ti laptop var bende, sizin verdiğiniz linkteki monitörler 165hz 170hz eğer bunları displayport ile baglarsam ekranda yırtılma vs olurmu?Az artarsa bu var.![]()
MSI 23.8" G2412 170Hz 1ms HDMI DP FreeSync Premium FHD IPS Gaming Monitör | ITOPYA
MSI 23.8" G2412 170Hz 1ms HDMI DP FreeSync Premium FHD IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile G2412 ITOPYA'dawww.itopya.com
![]()
AOC 24" 24G2SPU/BK 165Hz 1ms HDMI DP FHD IPS Gaming Monitör | ITOPYA
AOC 24" 24G2SPU/BK 165Hz 1ms HDMI DP FHD IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile 24G2SPU/BK ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
Monitörü 144 e çekersiniz ve gsync açarsınız olası ihtimale karsiBir soru sormak istiyorum şimdi 144hz i510300h 1650ti laptop var bende, sizin verdiğiniz linkteki monitörler 165hz 170hz eğer bunları displayport ile baglarsam ekranda yırtılma vs olurmu?
Peki mesela valorantta 140 FPS civarı birşey alıyorum iki monitör açıkken yanda discord veya Spotify açık olsa ne kadar FPS düşmesi yaşanırMonitörü 144 e çekersiniz ve gsync açarsınız olası ihtimale karsi
Monitörü laptopa bagliycaksaniz yanda birşey acamazsiniz yani laptopta sadece monitörde açabilirsiniz he altta birşey açabilir miyim dersen monitör de birşey olmaz valorantta işlemcine bağlı oPeki mesela valorantta 140 FPS civarı birşey alıyorum iki monitör açıkken yanda discord veya Spotify açık olsa ne kadar FPS düşmesi yaşanır
Laptop varken monitör almak mantiksizmi yani ?Monitörü laptopa bagliycaksaniz yanda birşey acamazsiniz yani laptopta sadece monitörde açabilirsiniz he altta birşey açabilir miyim dersen monitör de birşey olmaz valorantta işlemcine bağlı o
Hayır ondan bahsetmiyorum zevk meselesi o monitör den görmek istersin oyunu falan güzel olur olay o değil monitörü 2. Ekran gibi düşünmeyin laptopa bağlandığınız an 1. Ekranınız olucak herşeyi ondan görüceksiniz laptop sadece acma kapama işine yariycak görüntü bile olmuycak laptopta monitör de olucak sadece ve laptopu ne kadar aldınız ve ne zamanLaptop varken monitör almak mantiksizmi yani ?
Yani laptop + monitör kullanilamazmi. Mesela monitörde oyun laptopda Spotify olması FPS dusururmu. Böyle birşey yapılmazmi oluyo yaniHayır ondan bahsetmiyorum zevk meselesi o monitör den görmek istersin oyunu falan güzel olur olay o değil monitörü 2. Ekran gibi düşünmeyin laptopa bağlandığınız an 1. Ekranınız olucak herşeyi ondan görüceksiniz laptop sadece acma kapama işine yariycak görüntü bile olmuycak laptopta monitör de olucak sadece ve laptopu ne kadar aldınız ve ne zaman
Bak ikisinide aynı anda kullanamazsın laptopu display port sayesinde monitöre baglarsin ve herşeyini monitör de yaparsin bilgisayarı kapattin diyelim açmak istiyosun sadece laptoptan açarsın onun haricinde laptopta bir işin olmuyor dedigin şeyi monitör de yapıcaksınız oyun oynarken alt sekmede Spotify da müzik dinlersin birşey olmazYani laptop + monitör kullanilamazmi. Mesela monitörde oyun laptopda Spotify olması FPS dusururmu. Böyle birşey yapılmazmi oluyo yani
Tamam kankam çok bilgim yok bu işlerde kusura bakma sağolasın <3Bak ikisinide aynı anda kullanamazsın laptopu display port sayesinde monitöre baglarsin ve herşeyini monitör de yaparsin bilgisayarı kapattin diyelim açmak istiyosun sadece laptoptan açarsın onun haricinde laptopta bir işin olmuyor dedigin şeyi monitör de yapıcaksınız oyun oynarken alt sekmede Spotify da müzik dinlersin birşey olmaz
Sorun yok kanka birşey lazım olursa söylersin bana yardım ederim olabildiğimce yardım edemezsem moderatör arkadaşlar var yanındayız sorun yokTamam kankam çok bilgim yok bu işlerde kusura bakma sağolasın <3
Mantıklı.Yani laptop + monitör kullanilamazmi. Mesela monitörde oyun laptopda Spotify olması FPS dusururmu. Böyle birşey yapılmazmi oluyo yani