çok teşekkür ederim 1080 için öneri verebilir misiniz peki 4000 tl civarı pek bilgim yok da.1080 ise 24 / 2k ise 27
çok teşekkür ederim 1080 için öneri verebilir misiniz peki 4000 tl civarı pek bilgim yok da.
teşekkür ederiim <3![]()
Asus VP249QGR 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus VP249QGR 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus VP249QGR 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 3.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Rica ederimteşekkür ederiim <3
aynısını kullanıyorum merak ettiğin varsa sorabilirsin![]()
Asus VP249QGR 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus VP249QGR 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus VP249QGR 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 3.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
ölü piksel çıkar mı acaba ya ondan korkuyorumaynısını kullanıyorum merak ettiğin varsa sorabilirsin
gaming genden aldım 2 günde geldi kutuyu açarkende test yaparkende video çektim iade koşullarında normalde olmasa dair yaptıklarına dair bir şey yazıyordu bende sorun çıkmadı ucuz olmasının nedeni eski bir model olması yoksa bir farkı yokölü piksel çıkar mı acaba ya ondan korkuyorum
teşekkür ederimmgaming genden aldım 2 günde geldi kutuyu açarkende test yaparkende video çektim iade koşullarında normalde olmasa dair yaptıklarına dair bir şey yazıyordu bende sorun çıkmadı ucuz olmasının nedeni eski bir model olması yoksa bir farkı yok
fps oynuyorsan monitörde fps için çok güzel hedef simgesi modları var baya iş görürteşekkür ederimm
Ölü pixel her monitörde olabilirölü piksel çıkar mı acaba ya ondan korkuyorum