Öneri Monitör Önerisi

boggeyma

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Arkadaşlar Merhaba ,
Ryzen 5 7600 İşlemci
Rx 7700 XT Ekran Kartı
Asus Prime B650M-R Anakart
Özellikleri olan bir kasam var . Genelde oynadığım oyunlar Online-FPS ve hikaye odaklı olur. Donanımsal sahip olduğu ve oyun tercihlerime göre hangi mönitörü önerirsiniz ? Ayrıca sistemim 2K oyunları çalıştırır vaziyette buna göre yine 2560x1440 mı önerirsiniz yoksa 1920x1080 mi önerirsiniz ? Fiyat olarakta ortalama veya bi yok üstü olabilir .

Smyrneos

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
223
Uzun yıllar KTC monitör kullandım, sanırım artık Türkiye'ye de gelmiş. Biz Avrupada Geekbuying üzerinden alırdık. KTC monitörleri değişimi kolay yaptırabileceğiniz yerlerden almanızda fayda var. Güç kaynağı arızaları, sonradan ölü pixel çıkması panel yanması gibi sorunlar bol oluyordu. En son H27T22 monitörde de sorun yaşadım.

Satriani

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
73
Uzun yıllar KTC monitör kullandım, sanırım artık Türkiye'ye de gelmiş. Biz Avrupada Geekbuying üzerinden alırdık. KTC monitörleri değişimi kolay yaptırabileceğiniz yerlerden almanızda fayda var. Güç kaynağı arızaları, sonradan ölü pixel çıkması panel yanması gibi sorunlar bol oluyordu. En son H27T22 monitörde de sorun yaşadım.
KTC H27E6 aldım ben de, dün elime ulaştı ama fazlaca ölü piksel çıktı, değişim talep ettim ve bugün geri göndereceğim. Monitör gayet güzel ve premium duruyor ama böyle bi' şey olması biraz canımı sıktı tabi. Umarım sorunsuz bi' tane gönderirler.

uyl0

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
13
Arkadaşlar Merhaba ,
Ryzen 5 7600 İşlemci
Rx 7700 XT Ekran Kartı
Asus Prime B650M-R Anakart
Özellikleri olan bir kasam var . Genelde oynadığım oyunlar Online-FPS ve hikaye odaklı olur. Donanımsal sahip olduğu ve oyun tercihlerime göre hangi mönitörü önerirsiniz ? Ayrıca sistemim 2K oyunları çalıştırır vaziyette buna göre yine 2560x1440 mı önerirsiniz yoksa 1920x1080 mi önerirsiniz ? Fiyat olarakta ortalama veya bi yok üstü olabilir .

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri