Biri zararı var, biri zararı yok diyor fakat araştırdığım bilgilere göre zararlı olduğunu kanıtlayacak bir olay yok. İşlemciye OC yapıyoruz mesela zararlı mı? Hayır değil. Belirli şartlar sağlandığında yani güzel soğutulduğunda bir zararı yok. Monitörler için de öyle. Panel el veriyorsa OC yapmak mantıklı ama 144 Hz paneli 165'e çıkarmanızın hiç bir mantığı yok. Zarardan yana gereksiz.Asus TUF Gaming VG249Q1A monitör var arkadaşlar bende, 144hz ama oc ile 165 hz oluyor kendinden yaptım monitörün 165hz çektim bir zararı olur mu? ve monitör ısınması normal mi alt tarafı
monıtor de 165hz kullanımında sorun olmadgı için 165hz dişye satılıyor. sence sorun olurmuAsus TUF Gaming VG249Q1A monitör var arkadaşlar bende, 144hz ama oc ile 165 hz oluyor kendinden yaptım monitörün 165hz çektim bir zararı olur mu? ve monitör ısınması normal mi alt tarafı
Zararlı 5 yıl kullanacağınız ıslemciyi veya anakartın omrunden yiyorsunuzBiri zararı var, biri zararı yok diyor fakat araştırdığım bilgilere göre zararlı olduğunu kanıtlayacak bir olay yok. İşlemciye OC yapıyoruz mesela zararlı mı? Hayır değil. Belirli şartlar sağlandığında yani güzel soğutulduğunda bir zararı yok. Monitörler için de öyle. Panel el veriyorsa OC yapmak mantıklı ama 144 Hz paneli 165'e çıkarmanızın hiç bir mantığı yok. Zarardan yana gereksiz.