Monitörü şimdi amazondan aldim sitede sormak istedim umarım kötü bir monitor almamisimdir
Piyasa değeri 6k olan iyi bir monitör hayırlı olsunMonitörü şimdi amazondan aldim sitede sormak istedim umarım kötü bir monitor almamisimdir
Sağolun Bi sıkıntı olmaz degilmi ilk defa amazondan Bi urun aldimdaPiyasa değeri 6k olan iyi bir monitör hayırlı olsun
Monitör kalitesinde sıkıntı olmaz ama ölü pikse olabilir o da şans işi amazondan aldığın için iade ve değişim de sorun olmazSağolun Bi sıkıntı olmaz degilmi ilk defa amazondan Bi urun aldimda
indirimsiz 6k yani alınır kaliteli kacırmamak gerekMonitörü şimdi amazondan aldim sitede sormak istedim umarım kötü bir monitor almamisimdir
Ölü piksel veya ışık sizdirmasi olurmu pekiindirimsiz 6k yani alınır kaliteli kacırmamak gerek
Bende şuan bilgisayar yok yavaş yavaş parçalarını topluyorum ölü piksel cikarmi yani bilgisayarı almam biraz uzun surebilirMonitör kalitesinde sıkıntı olmaz ama ölü pikse olabilir o da şans işi amazondan aldığın için iade ve değişim de sorun olmaz
ölü pixel cıkabilir bilgisayarı olan bir yerde kontrol edip cıkarsa iade edebilirsinizÖlü piksel veya ışık sizdirmasi olurmu peki
Bende şuan bilgisayar yok yavaş yavaş parçalarını topluyorum ölü piksel cikarmi yani bilgisayarı almam biraz uzun surebilir
Ölü piksel şans işi 20bin tl lik monitörde de olabilirÖlü piksel veya ışık sizdirmasi olurmu peki
Bende şuan bilgisayar yok yavaş yavaş parçalarını topluyorum ölü piksel cikarmi yani bilgisayarı almam biraz uzun surebilir
Tanıdığım kimsede bilgisayar yok maalesefölü pixel cıkabilir bilgisayarı olan bir yerde kontrol edip cıkarsa iade edebilirsiniz
Garantiye göndersek olurmu acabaÖlü piksel şans işi 20bin tl lik monitörde de olabilir
1 ölü piksel olursa kabul etmiyorlar bazen.Garantiye göndersek olurmu acaba
Amazonda 30 gün iade hakkın var bilgisayarı 1 ay içinde toplama imkanın varmı?Tanıdığım kimsede bilgisayar yok maalesef
Garantiye göndersek olurmu acaba
Hocam çok iyi almışsınız güle güle kullanınMonitörü şimdi amazondan aldim sitede sormak istedim umarım kötü bir monitor almamisimdir
Hocam şuan elimde 16k var alacağım 27k civarı beklemesem aslında alirim bu ay ama sağlam bisey alayım diye tutucamAmazonda 30 gün iade hakkın var bilgisayarı 1 ay içinde toplama imkanın varmı?
Garanti değişim yapabilir bir ihtimal
TeşekkürlerHocam çok iyi almışsınız güle güle kullanın
Ölü piksel çok rahatsız edermi ekrani1 ölü piksel olursa kabul etmiyorlar bazen.