Monitör Standı

Mkann

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
682
belli bir bütçem yok ama çok uçuk olmasına gerek yok monitör standı arıyorum 2 tane monitör için

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,234
belli bir bütçem yok ama çok uçuk olmasına gerek yok monitör standı arıyorum 2 tane monitör için
North Bayou Nb F80 Adlı markaya baka bilirsin, yorumlara da baktım %88'di beğenmiş bu ürünü Amazonda 1.300 TL yazıyordu ona da bakmış oldum ben gene link bırakayım sende bir inceleme yaparsın, belki başka arkadaşlar daha iyi bir standı bulurlar sana.

Smyrneos

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
204
AOC AD110D0 modelini öneririm. Yaklaşık 3 yıldır kesintisiz bir şekilde 2 tane 27 inch monitör ile (daha önce 1 tane 27 inch bir tane 24 inch) birlikte aktif biçimde kullanıyorum. Herhangi bir sorun yok. Bir ara fiyatı 2500-3000 lira civarındaydı ama sanırım şuan stoklarda olmadığından fiyatı yüksek görünüyor. Eğer normal fiyatından denk getirirseniz güzel ürün.

20220223105226_dddc5de3.jpg

XQEdward

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5

bunu aldım bir hafta önce çift monitör için fp oralak alabileceğin en iyisi bu nortbayou ile aynı fabrikada üretiliyor kalite olarak gayet güzel kurulumu çok basit ve fiyat olarak diğer çift kollulara göre arasında en az 1 k fiyat var tercih edebilirsin

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri