Bütçe varsa 2k yoksa FHD ürün tavsiye ederim. Toplam bütçe verin ona göre bilgilendireyim.Herkese merhaba,
AMD Ryzen7 5800x3D işlemcim ve RX 6700 XT ekran kartım mevcut bu sisteme hangi monitör tavsiye edersiniz ?
Bütçe nedir?Herkese merhaba,
AMD Ryzen7 5800x3D işlemcim ve RX 6700 XT ekran kartım mevcut bu sisteme hangi monitör tavsiye edersiniz ?
Bütçe nedir?
6-7k arası bütçe ayırabilirim.Bütçe varsa 2k yoksa FHD ürün tavsiye ederim. Toplam bütçe verin ona göre bilgilendireyim.
Akşama doğru hatırlatın yardımcı olayim
Monitör Öneri;
![]()
Gigabyte G27Q 27" 1ms QHD 144 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte G27Q 27" 1ms QHD 144 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte G27Q 27" 1ms QHD 144 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 7.649,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
ViewSonic XG2705-2K 27" 1ms QHD Freesync Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz ViewSonic XG2705-2K 27" 1ms QHD Freesync Oyuncu Monitörü fiyatlarını Akakçe ile takip et! ViewSonic XG2705-2K 27" 1ms QHD Freesync Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
+Satıcıları hakkında bir bilgim yok o yüzden araştırın ve güvendiğiniz yerden alın siteler sadece öneri içindir.
+Ben olsam Gigabyte tercih ederdim.
Bütçe anlamında kısmak için mi yoksa 170Hz 2k ya göre daha iyi performans alabilmek için mi hocam orayı anlayamadımHerkes 165-170hz 2k tavsiyesinde bulunuyor. Bazı sayfalarda ise 144hz 1080p işini gayet göreceğini hatta yüksek fps alacaklarından bahsediyor. Eğer bu söylem doğru ise 1080p de tavsiyede bulunabilirsiniz.
Tabii ki daha iyi performans ama bütçe kısılırsa da gayet hoş olur. ^^Bütçe anlamında kısmak için mi yoksa 170Hz 2k ya göre daha iyi performans alabilmek için mi hocam orayı anlayamadım