Monitör Tavsiyesi

Peaxll

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
21
KS

Engin147

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4

Bunu al özellikleri aynı ama bu marka daha kaliteli
MSİ düşünmüyorum hocam dün msi mag 256F monitörünü ölü pixel sorunundan dolayı iade ettm lg ultragear 24gs60f-b modeli alym en iyisi kötü değilde heralde bu modelde

alperents61

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
21
MSİ düşünmüyorum hocam dün msi mag 256F monitörünü ölü pixel sorunundan dolayı iade ettm lg ultragear 24gs60f-b modeli alym en iyisi kötü değilde heralde bu modelde
Hocam monitör bende var test şöyle ettim ölü piksel ufo testi falan oyun oynamak nasip olmadı daha kasam yok bilgisiyarcıda test ettirdim herhangi bir sorün çıkmadı gayette kaliteli gözüktü ki ölü pixel bir şans faktörü her ne olursa olsun ölü pixel çıkma oranı yüzde 90 olan bir firmanın monitörünün sipariş verirsin bi bakarsın ölü pixel yok şans faktörü burdaki olay MSI monitörler gayet güzel rapid ips 1ms 180hz yukarıya doğru eğiliyor aşağı eğilmiyor galiba denedim ama olmadı başka bir özelliğide yokki ben takmadım monitör tutucu alacağım için

KS

Engin147

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Hocam monitör bende var test şöyle ettim ölü piksel ufo testi falan oyun oynamak nasip olmadı daha kasam yok bilgisiyarcıda test ettirdim herhangi bir sorün çıkmadı gayette kaliteli gözüktü ki ölü pixel bir şans faktörü her ne olursa olsun ölü pixel çıkma oranı yüzde 90 olan bir firmanın monitörünün sipariş verirsin bi bakarsın ölü pixel yok şans faktörü burdaki olay MSI monitörler gayet güzel rapid ips 1ms 180hz yukarıya doğru eğiliyor aşağı eğilmiyor galiba denedim ama olmadı başka bir özelliğide yokki ben takmadım monitör tutucu alacağım için
Rapıd ıps ve normal ıps arasındaki fark çok olurmu yoksa hepsi aynımıdır lg de bu aradaki farkı hissedermiyim rapid olanlar 4 kat daha hızlı diyolar ama ne kadar doğru bilemem

alperents61

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
21
Rapıd ıps ve normal ıps arasındaki fark çok olurmu yoksa hepsi aynımıdır lg de bu aradaki farkı hissedermiyim rapid olanlar 4 kat daha hızlı diyolar ama ne kadar doğru bilemem
normal bir IPS panele göre 4 kat daha hızlı tepki süresine sahip en yeni panel teknolojisidir. Sıvı kristallerin dizilişi IPS panele benzer, ancak sıvı kristal katmanın inceltilmesi sayesinde daha hızlı bir tepki süresi elde edilir kısaca rapid ips fark yaratir çok küçük bir fark yaratmaz normal bir fark yaratır

KS

Engin147

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Lg ultragear 24gs60f-b 180 hz modelini alıcam umarım çok Bi fark hissetmem akıcılık vs konusunda

alperents61

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
21
Lg ultragear 24gs60f-b 180 hz modelini alıcam umarım çok Bi fark hissetmem akıcılık vs konusunda
Sizin tercihiniz ama tabiki hissedersiniz...
Rapid ips daha akıcılık sağlar ghosting az olur renke faydasi okurmu bilmem ama daha akıcılıktan dolayı renk canlılığındada artış olur ve 4kat daha hızlı terimi doğru bir terimdir

KS

Engin147

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Sizin tercihiniz ama tabiki hissedersiniz...
Rapid ips daha akıcılık sağlar ghosting az olur renke faydasi okurmu bilmem ama daha akıcılıktan dolayı renk canlılığındada artış olur ve 4kat daha hızlı terimi doğru bir terimdir
O ölü piksel sonrası msi den soğudum hocam o yüzden direk panel üreten lg samsung gibi marka almak daha iyi olur şahsi görüşüm şu an elimdeki parayla anca lg ultragear modelini alabilirim başka iyi bi marka yok sorun yaşatmıcak o yüzden gönül isterdi rapid ıps kullanmak ama şartlar maalesef

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri