Monitör Tavsiyesi

piroemir

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
arkadaşlar monitör alacağım ofise. geçenlerde sizden tavsiye istemiştim birkaç modelin arasından msi g2422 modelini önerdiniz ve aldım, memnunum. hatta daha sonra aynısından bir tane daha aldım ve şimdi bir tane daha almam lazım. cimri'ye girdim g2422 modeli 5.600tl iken g2722 modeli 5.000tl kararsız kaldım sizce hangisini almalyım g2722 reyonda sergilenmiş ama 2 yıl garantisi varmış ve daha başlamamış yani ben alınca başlayacak. monitörlerin tek farkı biri 23.8 diğeri 27 inç sizce hangisini almalıyım oyun vs oynanmayacak ofis monitörü olacak sizce 27 inç monitöre 1920x1080 düşük mü gelir yoksa üzmez mi

solaris

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
502
Reyonda sergilenmiş;
yani bu sabahtan akşama dek açık, görüntüyü cazip kılmak için parlaklık ve renk te açanlar oluyor, bu şekilde çalışmış ta olabilir...

Sabit görüntüde logolu bir ikonda, uzun süre bırakmışlarsa logo yanığı ihtimali
Bizzat gidip yerinde inceleseniz bile tam olarak ne durumda olduğunu anlayamazsınız.

Dell P serileri, bunları da inceleyebilirsiniz.
P serileri özellikle ofis için. Hrtz değerleri daha düşüktür, Gecikme süreleri de daha yüksek. Oyun özellikleri taşımazlar.

KS

piroemir

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Reyonda sergilenmiş;
yani bu sabahtan akşama dek açık, görüntüyü cazip kılmak için parlaklık ve renk te açanlar oluyor, bu şekilde çalışmış ta olabilir...

Sabit görüntüde logolu bir ikonda, uzun süre bırakmışlarsa logo yanığı ihtimali
Bizzat gidip yerinde inceleseniz bile tam olarak ne durumda olduğunu anlayamazsınız.

Dell P serileri, bunları da inceleyebilirsiniz.
P serileri özellikle ofis için. Hrtz değerleri daha düşüktür, Gecikme süreleri de daha yüksek. Oyun özellikleri taşımazlar.
teşekkür ederim. pivot ayak olsun diye bu sefer de geçen sefer almadığım aoc 24g4x i alayım dedim ancak stokta kalmamış hiçbir yerde satılmıyor ben de 27g4x i aldım aynısının büyüğünü yani.

solaris

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
502
Hayırlı olsun, güle güle, iyi günlerde kullanın...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri