M Morgan Klavye Delikanlısı Klavye Delikanlısı Katılım 7 May 2023 Mesajlar 275 Tepki 31 15 Haz 2023 #1 arkadaşlar samsung odysengey 3 monitçr kullanıyorum ve üstünde el lekeleri var bu lekeler nasıl neyle temizlenir
arkadaşlar samsung odysengey 3 monitçr kullanıyorum ve üstünde el lekeleri var bu lekeler nasıl neyle temizlenir
Zemheri Mahalle Bilgisayarcısı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 18 Mar 2021 Mesajlar 2,285 Tepki 1,173 15 Haz 2023 #2 Morgan' Alıntı: arkadaşlar samsung odysengey 3 monitçr kullanıyorum ve üstünde el lekeleri var bu lekeler nasıl neyle temizlenir Genişletmek için tıkla ... Ben direk ıslak mendili biraz kurutup siliyorum.
Morgan' Alıntı: arkadaşlar samsung odysengey 3 monitçr kullanıyorum ve üstünde el lekeleri var bu lekeler nasıl neyle temizlenir Genişletmek için tıkla ... Ben direk ıslak mendili biraz kurutup siliyorum.
shogun Sözü Geçen Sözü Geçen Katılım 1 Mar 2022 Mesajlar 1,772 Tepki 469 Konum 1 | Adana 15 Haz 2023 #3 Kapalıyken hafif nemli bezle silin. Geçmezse beze çok az camsil sıkın. Kullandığınız bez mikrofiber olanlardan olsun.
Kapalıyken hafif nemli bezle silin. Geçmezse beze çok az camsil sıkın. Kullandığınız bez mikrofiber olanlardan olsun.