- Tepki
- 6
6 bin tl bütçem var monitör önerebilirmisiniz
6 bin tl bütçem var monitör önerebilirmisiniz
Neden bilmiyorum ama şu ekran o kadar çirkin ki anlatamam
resimde çok itici duruyo diğer ürünlerin resmine göre ama gerçekte kullanıyorum gayet güzel benim için en azındanNeden bilmiyorum ama şu ekran o kadar çirkin ki anlatamam
6 bin tl bütçem var daha iyisi yokmu 6 bin tl yeresimde çok itici duruyo diğer ürünlerin resmine göre ama gerçekte kullanıyorum gayet güzel benim için en azından
Benim de bütçem 6bin di peşin alacaksan Hp omen 25i veya 24g2spu alabilirsin. Lory'nin önerdiğini kullanmadım ama lory'e güveniyorum onu da alabilirsin6 bin tl bütçem var daha iyisi yokmu 6 bin tl ye
6k da en iyisi iiyama gmaster.6 bin tl bütçem var daha iyisi yokmu 6 bin tl ye
Hp önem çok iyi diyorlar birde aoc 24 inçlik var hangisi daha iyidirBenim de bütçem 6bin di peşin alacaksan Hp omen 25i veya 24g2spu alabilirsin. Lory'nin önerdiğini kullanmadım ama lory'e güveniyorum onu da alabilirsin
Markayı ilk defa duydum pek güvenemedim açıkçası.Sen Lory i dinle istersen o daha iyi bilir ben şık dursun diyorum ayak standına ihtiyacım olmasa omen alırdım
İçim bilindik bir markayla rahat etsin dersen Hp omen veya aoc al Aoc özellik olarak daha iyi ama omenın görüntü kalitesi renkleri daha iyi diye biliyorumMarkayı ilk defa duydum pek güvenemedim açıkçası.
Diğer forumlara da baktım omen çok çok daha iyi diyorlarİçim bilindik bir markayla rahat etsin dersen Hp omen veya aoc al Aoc özellik olarak daha iyi ama omenın görüntü kalitesi renkleri daha iyi diye biliyorum
Konuşmaların linklerini yollar mısın bi bakayım ben deDiğer forumlara da baktım omen çok çok daha iyi diyorlar
Konuşmaların linklerini yollar mısın bi bakayım ben de
Saint luica kullanıcı adıHP Omen 25i alınır mı?
Merhaba şu an elimde ASUS TUF VG24VQE var ama hiç memnun değilim aşırı derecede ghosting var. Elimdeki ASUS'u satıp HP Omen 25i almayı düşünüyorum. Sizce nasıldır? İyi yanları ve kötü yanları olarak belirtirseniz sevinirim.www.technopat.net
g2412 bu iki monitörden geri kalır özelliklere sahipBenim attığım msi g2412 iyidir ve omenda iyidir
Omen bir tık pahalı ben msi alırdım ama siz bilirsinizg2412 bu iki monitörden geri kalır özelliklere sahip
Hp omen pivot özelliği barındırmıyor bu yönü eksi haparlörü yok diye biliyorum aoc ta var aoc oyunlar için daha iyi bir tercih fps de oynuyorsan. Ama dersen ben hem oyun hem başka şeyler için alacağım o zaman Omen alabilirsin fakat peşin değil taksitle alacağım dersen omen şuan da taksitle en fazla 4e bölünüyor trendyoldan alırsan kartın uyuyorsa şanslısın 6 taksit oluyorHP Omen 25i alınır mı?
Merhaba şu an elimde ASUS TUF VG24VQE var ama hiç memnun değilim aşırı derecede ghosting var. Elimdeki ASUS'u satıp HP Omen 25i almayı düşünüyorum. Sizce nasıldır? İyi yanları ve kötü yanları olarak belirtirseniz sevinirim.www.technopat.net
Saint luica kullanıcı adı