Monitör

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Deniz Çetin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
2. Monitir Onemli

Arkadaslar selam bende laptop var islemci i5 m460 ekran karti amd radeon hd 6370m 4gb ram bilgsayar 2. Monitir almak istiyorum oyun oynarken yanda monitorda ekran kartini kullancak birsey yapmassam oyunlarda fps dususu olur mu performans dususu falan olur mu birde monitor vga ve dvi benim pcim hdmi ve vga hangi donusturucuyu almaliyim sizce birde donusturuculerde ses donusturucu de dahil var dahil olmayan da var ben olmayandan alsam sorun olmaz demi. Tesekkurler

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
RE: 2. Monitir Onemli

Deniz Çetin' Alıntı:
Arkadaslar selam bende laptop var islemci i5 m460 ekran karti amd radeon hd 6370m 4gb ram bilgsayar 2.  Monitir almak istiyorum oyun oynarken yanda monitorda ekran kartini kullancak birsey yapmassam oyunlarda fps dususu olur mu performans dususu falan olur mu birde monitor vga ve dvi benim pcim hdmi ve vga hangi donusturucuyu almaliyim sizce birde donusturuculerde ses donusturucu de dahil var dahil olmayan da var ben olmayandan alsam sorun olmaz demi. Tesekkurler

Yeni konu açarsanız daha hızlı ve iyi yanıt alırsınız .

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
RE: 2. Monitir Onemli

Deniz Çetin' Alıntı:
Arkadaslar selam bende laptop var islemci i5 m460 ekran karti amd radeon hd 6370m 4gb ram bilgsayar 2.  Monitir almak istiyorum oyun oynarken yanda monitorda ekran kartini kullancak birsey yapmassam oyunlarda fps dususu olur mu performans dususu falan olur mu birde monitor vga ve dvi benim pcim hdmi ve vga hangi donusturucuyu almaliyim sizce birde donusturuculerde ses donusturucu de dahil var dahil olmayan da var ben olmayandan alsam sorun olmaz demi. Tesekkurler

Yeni konu aciniz oradan yardımcı oluruz.Eski konuları hortlatmak forumumuzda yasaktır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri