Monitor üstündeki düğmelerden monitor menüsünden sistem sıfırlama var bir yap bakalım geçecekmi.Selam, monitörümün alt kısmında durup dururken boydan boya kaplayan çizgiler çıktı. Herhangi bir darbe vs. olmadı monitöre karşı, bilgisayar açıkken birden oldu. Yardımcı olur musunuz?
Monitör Marka/Model: ASUS Tuf VG249Q1A 23.8"
Maalesef olmadı bir video ekledim, altta açık olan sekmelerin yerlerini değiştirincede garip şeyler oluyor. Başka bir çözüm yolu bulamazsam garantiye göndericem hepsiburada üzerinden vizyon bilgisayar satıcısından almıştım.Monitor üstündeki düğmelerden monitor menüsünden sistem sıfırlama var bir yap bakalım geçecekmi.
bendede asus var bir ara problem yaşadım kapanıp açılıyordu renk patlamaları oluyordu o şekilde çözdüm.
Monitor -> sistem kurulumu -> Tümünü sıfırla olması lazım
farklı bir kablo denedinmi ? denediysen düzelmediyse garantinin yolunu tutucan gibiGüncel
Denemedim ama başka bir girişe takıp denedim, ekran kartında problem olabileceğinide düşündüm ama diğer 2 farklı monitörde bu sorun olmuyor. Asus'a mail gönderdim videolu bir şekilde onlardan dönüş bekliyorum eğer kullanıcı hatası diyip reddederlerse tüketici hakem heyetine başvurup nasıl bir yol izleyebilirim? 1 yıldada sonuçlansa benim için sorun değil başka monitör ile idare edebilirim.farklı bir kablo denedinmi ? denediysen düzelmediyse garantinin yolunu tutucan gibi