Monitörde çizgi çizgi beyazlıklar çıkıyor?

kysenvallano

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Arkadaşlar merhaba yakın zamanda hero sistemi aldım ve evde Casper'in hazir kasasından kalma bir monitör vardı. Simdilik bütçem olmadığı için değişmedim ve dönüştürücü alıp kullanmaya basladim fakat bazen oyunlarda çizgisel şekilde karincalanma tarzı şeyler çıkıyor net değiller ama bi sure sonra rahatsız ediyor. Valorant ve Sekiro'da denedim. Valorantta Fps tavan yaptığı zaman çıkıyor sanırım fps sabitleyince olmuyor. Sekiro da ise fps 60 sabit belli bi sure sonra olmaya başlıyor arada gidip geliyor.
Simdi sorun ekranda mi, yoksa dönüştürücü veya vga kablosunda mı yoksa amd driverında mi problem var. yardiminizi bekliyorum.

KafadanKontak

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
252
Sorun genelde dönüştürücüde oluyor. Ben genelde dönüştürücü yerine direkt iki ucu istediğim şekilde olan kablolardan alıyorum. Daha garanti oluyor.

KafadanKontak

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
252
Benim paylaştığım direkt kablo. Dilersen ses çıkışı da vermişler ama araya bir ek yapmadan direkt bir ucunu bilgisayar diğer ucunu monitöre takacaksın.

ckribrahim

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,100
Şahsen kablolular yerine şu modellerden alabilirsin kablolular çabuk bozuluyor. Bu modeli önerdiğim için atmıyorum örnek olarak atıyorum. Daha iyisi belki bulunabilir diye.

Dark markada varmış.

Erkek dişi olarak tersi lazımsa buda tersi

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri