Yardım Monitörde Görüntü Şeritler Halinde Gidiyor

112Tilt

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Merhaba. 1. Fotoğrafta görmüş olduğunuz gibi görüntüm şu şekilde gidiyor fakat HDMI ile PS5 veya laptopuma bağlayıp geçiş yapınca düzeliyor ve ekranın ortasında kalan şeritler ise belli bir süre sonra kendiliğinden gidiyor.

Sistemi yeni topladım her şeyi düzgün montajladım tüm driverlar güncel fakat sorunun bilgisayardan mı yoksa monitörden mi kaynaklı olduğunu hala algılayamadım.

Ekli dosyalar

• 1.jpg
    1.jpg
    251.2 KB · Görüntüleme: 3
  • 2.jpg
    2.jpg
    252.7 KB · Görüntüleme: 3
  • 3.jpg
    3.jpg
    238.5 KB · Görüntüleme: 3

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,954
Merhaba. 1. Fotoğrafta görmüş olduğunuz gibi görüntüm şu şekilde gidiyor fakat HDMI ile PS5 veya laptopuma bağlayıp geçiş yapınca düzeliyor ve ekranın ortasında kalan şeritler ise belli bir süre sonra kendiliğinden gidiyor.

Sistemi yeni topladım her şeyi düzgün montajladım tüm driverlar güncel fakat sorunun bilgisayardan mı yoksa monitörden mi kaynaklı olduğunu hala algılayamadım.
bildiğim kadarıyla ekran kartı vraminde

KS

112Tilt

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
malesef yok pc yi direkt aynı hdmi ile tv ye bağlayıp deneyebilirsin
Denedim ve ekran bu haldeyken tv'ye bağladığımda görüntü almıştım tv'den ama tekrar Displayport çıkışına bağlanınca düzelmiş oluyor.

Denedim ve ekran bu haldeyken tv'ye bağladığımda görüntü almıştım tv'den ama tekrar Displayport çıkışına bağlanınca düzelmiş oluyor.
Bu sık sık olan bir şey değil fakat yine de varlığını belirtiyor.

KS

112Tilt

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
malesef yok pc yi direkt aynı hdmi ile tv ye bağlayıp deneyebilirsin
Bu arada dün gece biraz araştırdım OCCT bu tarz durumlarda tespit için işe yarıyormuş ekran kartımı birer saat 3D STANDARD ve VRAM testine soktum hiçbir şekilde bir hatayla karşılaşmadım.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri