- Tepki
- 117
Arkadaşlar benim monitörüm kriter dışı hatası veriyordu kuzenime götürdüm onun PC de açıldı ve onun monitör benim PC de açıldı ama benim monitör kendi PC de açılmıyor nedendir acaba
Başka monitörde açıyorum monitörün kendininkine ayarlıyom yine olmuyoGenelde çözünürlüğü monitörün desteklediğinden fazlaya ayarlayınca oluyor bu. Kendi sistemini güvenli modda vs açabilirsen belki halledersin.
Böyle bir konuda size yardım etmeye çalışmıştık konuya dönüş sağladınız mı arada unuttum mu? Başka şekilde deneyin demiştim sanırım Tv ile gibi? Peki arkadaşınızda denediğiniz zaman ikinci bir kablo ile ekran kartından sizin monitöre görüntü kablosu bağlayıp, arkadaşınızın monitöründen görüntü alırken ikinci ekran için Hz değeri yapmayı denediniz mi?Başka monitörde açıyorum monitörün kendininkine ayarlıyom yine olmuyo
Hayır çünkü başka PC de görüntü veriyor benim PC de vermiyorBöyle bir konuda size yardım etmeye çalışmıştık konuya dönüş sağladınız mı arada unuttum mu? Başka şekilde deneyin demiştim sanırım Tv ile gibi? Peki arkadaşınızda denediğiniz zaman ikinci bir kablo ile ekran kartından sizin monitöre görüntü kablosu bağlayıp, arkadaşınızın monitöründen görüntü alırken ikinci ekran için Hz değeri yapmayı denediniz mi?
Tamamdır teşekkğrlerGenelde çözünürlüğü monitörün desteklediğinden fazlaya ayarlayınca oluyor bu. Kendi sistemini güvenli modda vs açabilirsen belki halledersin.
Anlaşılan olayı anlatamışım, çok basit bir yaklaşımla anlatayım, zaten kuzeninizin monitöründe görüntü veriyor;Hayır çünkü başka PC de görüntü veriyor benim PC de vermiyor
Tamamdır teşekkğrler