- Tepki
- 15
Monitor=ASUS VG248QG 1280X1024 Kullanıyorum.Daha oncden de bu cozunurlugu kullanıyordum boyle bır sorun yoktu.
Ekran kartınız nedir ?Ekli dosyayı görüntüle 18609Yukarıdaki mavi harflerın yanında kırmızı pikseller var. Aynı sorun sarı harflerde de var ama onların yanında koyu mavı renklı pikseller var . Oyunlarda crosumun yanlarında da oluyor aynısı. Sebebi nedir cok sınır bozucu bir şey. Nasıl düzeltebilirim? Fotograflar eklıyorum.
Monitor=ASUS VG248QG 1280X1024 Kullanıyorum.Daha oncden de bu cozunurlugu kullanıyordum boyle bır sorun yoktu.Ekli dosyayı görüntüle 18612Ekli dosyayı görüntüle 18613Ekli dosyayı görüntüle 18608
Ekran kartınız nedir ?
driver girip oyun kısmına basın oradan süper çözünürlük kapatın.RX6800 yeni aldım.
yanlış driver kurmuş olabilir misin ? hangi driver kurdun.Ekli dosyayı görüntüle 18614
zaten kapalı gozukuyor.Kartta problem mı var sızce?
adrenalin kurmalısınız yoksa çok hata alırsınız.amd pro kurulu suan adrenalın varken de aynısı oluyodu
evet Adrenalin 23.3.2 (WHQL Recommended) olanı kurun ve kurduktan osnra aşağıdaki ayarı yapınTamam bunu ddu ile silip onu mu yukleyeyım.
sıkıntılı bir şey değil siz yapın sonrasında dediği ayarı 85 yapın.Pekı bu sorun ekran kartımda bir problem oldugunun gostgesı mıdır sıkıntılı bı şey midir sizce?
hangı ayarı 85 yapayım?sıkıntılı bir şey değil siz yapın sonrasında dediği ayarı 85 yapın.
süper çözünürlükhangı ayarı 85 yapayım?
süper çözünürlük
yanlışı açtınız.onu kapatın oyun kısmına girin oradan süper çözünürlüğü açacaksınız.driver ı ddu ile sildim ve temız kurulum yaptım gordugunuz gıbı sımdı ekran ayarlarından rengi ayarlıyorum yapmam gereken var mı başka bi şey?Ekli dosyayı görüntüle 18618
Ekli dosyayı görüntüle 18628burada supercozunurlugu nasıl 85 yapacagım acaba yazmıyor ama?
dedıgınız denedım 85 ve ustu yapınca oyunda ve krosslarda bulanıklık artıyor o dedıgım problem kalkıyor fakat bu sefer bulanıklaşıyor.85 Degılde 0 a cektıgımde bulanıklık gıdıyor.Fakat bazı yerlerde gene boyle pıkseller kayıyor saga sola krosumun oldugu yerde.Sunu farkettım drıverı kurmadan once ddu ile sildikten sonra bu harflerın yanındakı o farklı renk sorunu yoktu suan drıverı kurduktan sonra oldu sanırım drıver da degıstırmem gereken bı şey var sızın bıldıgınız başka bı şey var mı orada cozum olabilecek deneyeyım.yanlışı açtınız.onu kapatın oyun kısmına girin oradan süper çözünürlüğü açacaksınız.