monitördeki ışık dalgalanmaları

bclk53

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
76
dostlar monitörüm asus tuf vg258qm alalı 2-3 ay oluyor son zamanlarda fark ettiğim bir şey var özellikle youtube da video açınca küçük ekranda izlerken videonun çerçevesinin dış taraflarında ışık dalgalanmaları oluyor ve çok rahatsız edici bir durum hiç bir ayar değiştirmeme rağmen böyle oluyor her türlü ayarı denedim fakat düzelmedi monitörle ilgili bir sorun olabilir mi acaba yardımcı olursanız sevinirim kayıt alamadım çünkü telefonumun kamerasına yansımıyor bu görüntü

KS

bclk53

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
76
HAY
Probleminiz buna benziyor diyebilir miyiz ?

Ekran kartınız nedir ?
hayır kral böyle değil sadece yotubede video oynatırken oluyor veya bir şey izlerken video çerçevesinin dış kısmında dalgalanma oluyor ışık süzmesi değil ondan eminim ekran kartı gıgabyte rtx 3060 eagle serisi

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
HAY

hayır kral böyle değil sadece yotubede video oynatırken oluyor veya bir şey izlerken video çerçevesinin dış kısmında dalgalanma oluyor ışık süzmesi değil ondan eminim ekran kartı gıgabyte rtx 3060 eagle serisi
Önerebileceğim tek şey DDU ile driverınızı kaldırıp yeniden yüklemeniz. Dilerseniz youtube üzerinden görüntü ayarlarını değiştirebilirsiniz ama sadece youtube da olduğu için bu sorun işe yarayacağını zannetmiyorum.

KS

bclk53

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
76
siyah arka plan kullanıyorum aydınlığa alınca bu sorun olmuyor sanırım youtube kaynaklı

sorun bu dostlar

Son düzenleme:

_berkay

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
34
Hocam youtube daha yeni sinematik ışıklandırma diye bir şey çıkarmıştı sanırım. Onu açıksa kapalı , kapalıysa açık hale getirip deneyin isterseniz.

_berkay

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
34
Ekran Görüntüsü (12).png

bununla alakalı olmayabilir ama denemekten zarar gelmez.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri