Monitöre ekran gelmiyor?

Ardelrey

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
arkadaşlar merhaba öncelikle. hero sistemini aldım geldi. Ekran kartını taktım, sabitledim pci girişlerini taktım kasanın kapağını kapattım fakat monitöre bağladığımda ekrana görüntü gelmedi? ilk defa sistem aldım o yüzden ne yapmam gerektiğini bilmiyorum galiba bir şeyler atladım yardımcı olur musunuz?

Malkom-x

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
31
arkadaşlar merhaba öncelikle. hero sistemini aldım geldi. Ekran kartını taktım, sabitledim pci girişlerini taktım kasanın kapağını kapattım fakat monitöre bağladığımda ekrana görüntü gelmedi? ilk defa sistem aldım o yüzden ne yapmam gerektiğini bilmiyorum galiba bir şeyler atladım yardımcı olur musunuz?
Monitörü anakart yuvasına takmadınız demi? Ekran kartına takmanız lazım. Onun haricinde psu kapalı olabilir belki?
Fotoğraf atarsanız daha aydınlatıcı olur.

Mehmet Erdoğan

Administrator
Admin
Tepki
796
arkadaşlar merhaba öncelikle. hero sistemini aldım geldi. Ekran kartını taktım, sabitledim pci girişlerini taktım kasanın kapağını kapattım fakat monitöre bağladığımda ekrana görüntü gelmedi? ilk defa sistem aldım o yüzden ne yapmam gerektiğini bilmiyorum galiba bir şeyler atladım yardımcı olur musum
monitörden gelen kabloya iyi bak ekran kartına takman gerek hdi dp filan
yada kasanın kapağını aç psu dan gelen güç kablosu ekran kartını yan tarafına takman gerek kaç pinse 8 pin filan

Malkom-x

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
31
Bu video yardımcı olabilir tüm bağlantıları yaptığınızdan emin olun.

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Bağlantıları ve güç kablosunu kontrol edin. Ekran kartına takacaksınız kabloyu. Monitörün de güç girişlerini kontrol edin. Kasada tüm ürünler çalışıyor mu ?

Malkom-x

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
31
Çok teşekkürler baya iş gören bir video görmemiştim daha önce
Acele etmeyin ama ben ekran kartının soketini kırmıştım öyle aklıma geldikçe sinir oluyorum:))
Sana zaten sistem kurulu gelmiştir sadece ekran kartı bağlantılarını yapman yeterli.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri