[font=Georgia,]Merhaba Arkadaşlar.[/font]
[font=Georgia,]Ben yeni bir ekran kartı aldım [msi rx 460] , [/font]
[font=Georgia,][size=small]Monitörüm ise tak çalıştır [pro2000 2019b / destekledigi çözünürlük 1600x900] [/font][/size]
[font=Georgia,][size=small]Bağlantı şeklim [HDMİ to VGA] [/font][/size]
[font=Georgia,][size=small][Windows 10 Pro[/font][/size]
[font=Georgia,][size=small]İşlemcim 2.9 gHz[/font][/size]
[font=Georgia,][size=small]RAM 4GB[/font][/size]
[font=Georgia,][size=small]64 bit sistem][/font][/size]
[font=Georgia,]Olay örgüsünü şöyle anlatayım[/font]
[font=Georgia,]Pc Başladı.....[/font]
[font=Georgia,]Tarayıcıya girdim ahaa ! ekran kapanıp açıldı monitörün ayar tuşuna tıkladım 1600x900 olması gerekirken 1280x720 olmuş.. neyse devamm...[/font]
[font=Georgia,]tarayıcıyı kapattım bi oyuna gireyim[CSGO] aha yine kapanıp açıldı[ayrıca donanım takıp çıkarma sesi geliyor kulaklıga] [/font]
[font=Georgia,]monitör çözünürlügüne baktım yine 1600x900 [/font]
[font=Georgia,]oyun başladı yine kapanıp açıldı bu defa açılmak bilmiyor 6-7 defa donanım takıp çıkarma sesi.... Lütfen yardımcı olun.[/font]
[font=Georgia,]Herşeyim güncel bir sorun varsa donanım kaynaklı olduguna eminim. Güncelleme fikri vermeyin lütfen
[/font]
[font=Georgia,]Ekledigim Fotografta Pc de Önerilen çözünürlük sürekli degişiyor ![/font]
[font=Georgia,]Ben yeni bir ekran kartı aldım [msi rx 460] , [/font]
[font=Georgia,][size=small]Monitörüm ise tak çalıştır [pro2000 2019b / destekledigi çözünürlük 1600x900] [/font][/size]
[font=Georgia,][size=small]Bağlantı şeklim [HDMİ to VGA] [/font][/size]
[font=Georgia,][size=small][Windows 10 Pro[/font][/size]
[font=Georgia,][size=small]İşlemcim 2.9 gHz[/font][/size]
[font=Georgia,][size=small]RAM 4GB[/font][/size]
[font=Georgia,][size=small]64 bit sistem][/font][/size]
[font=Georgia,]Olay örgüsünü şöyle anlatayım[/font]
[font=Georgia,]Pc Başladı.....[/font]
[font=Georgia,]Tarayıcıya girdim ahaa ! ekran kapanıp açıldı monitörün ayar tuşuna tıkladım 1600x900 olması gerekirken 1280x720 olmuş.. neyse devamm...[/font]
[font=Georgia,]tarayıcıyı kapattım bi oyuna gireyim[CSGO] aha yine kapanıp açıldı[ayrıca donanım takıp çıkarma sesi geliyor kulaklıga] [/font]
[font=Georgia,]monitör çözünürlügüne baktım yine 1600x900 [/font]
[font=Georgia,]oyun başladı yine kapanıp açıldı bu defa açılmak bilmiyor 6-7 defa donanım takıp çıkarma sesi.... Lütfen yardımcı olun.[/font]
[font=Georgia,]Herşeyim güncel bir sorun varsa donanım kaynaklı olduguna eminim. Güncelleme fikri vermeyin lütfen
[font=Georgia,]Ekledigim Fotografta Pc de Önerilen çözünürlük sürekli degişiyor ![/font]