Monitörümde Aniden Beyazlanma Oluyor

Yusuf01

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Selamün aleyküm güzel dostlarım. Rampage bl27r165c 27 inç 144 hz bir monitörüm var . Bu monitörde aniden beyazlama oluyor ve gidiyor anlık oluyor sıklık türü 1-5 dakika arası ilk başlarda pek fazla görmemezlikten gelmeye çalışsamda sonralarda can sıkmaya başladı . Ekran kartımın driveri güncel marka modeli ise Rx 6600 ekran kartı modelim . Yardımcı olursanız sevinirim

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
Selamün aleyküm güzel dostlarım. Rampage bl27r165c 27 inç 144 hz bir monitörüm var . Bu monitörde aniden beyazlama oluyor ve gidiyor anlık oluyor sıklık türü 1-5 dakika arası ilk başlarda pek fazla görmemezlikten gelmeye çalışsamda sonralarda can sıkmaya başladı . Ekran kartımın driveri güncel marka modeli ise Rx 6600 ekran kartı modelim . Yardımcı olursanız sevinirim
Monitörde sorun olabilir zaten iyi bir marka değil kalitesini bilmiyoruz istersen başka yerde dene aynı olursa aldığın yer ile iletişime geç

KS

Yusuf01

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Kablo ile sıkıntıymış yan sanayi dandiğinde dandiği kabloya 60 lira vermiştim çin malı . Monitör ile gelen kendi display port kablosunu kullanmamıştım. Arkadaşıma durumu anlattığımda sorunu çözdüm .Hdmı kablo ile 144 hz alıyorken display port ile 165 hz alıyorum ve sorun çözüldü . Sorun telefoncudan aldığım hdmi kablosunda :)

Son düzenleme:

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri