Yardım Monitörüme Durduk Yere Bir Şey Oldu Acil Yardım

silentflex

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
209
Monitörüm de durduk yere bir sorun oluştu oyun oynuyodum oyundan çıktım bir anda oldu ekran kartımı güncelledim düzelmedi kabloları yeniden tak çıkar yaptım düzelmedi bilgisayarı yeniden başlattım düzelmedi mouseyi alta göturdugumde fotodaki gibi beyaz bişi çıkıyor alttan bilen var mı yardım edebilecek yoksa monitörü geri göndericem ölü pixel testi yaptığımda renklerde hiç bir şey çıkmıyor her şey düzgün sadece mouseyi oynattığımda veya farkli bir şey geldiğinde gözüküyor ama genel olarak monitörün görüntüsü fotodakiler gibi cizgili cizgili şuan

Ekli dosyalar

• IMG_20250804_004320.jpg
    IMG_20250804_004320.jpg
    4.9 MB · Görüntüleme: 27
  • IMG_20250804_004450.jpg
    IMG_20250804_004450.jpg
    3.7 MB · Görüntüleme: 25
  • IMG_20250804_004440.jpg
    IMG_20250804_004440.jpg
    6.8 MB · Görüntüleme: 29
  • IMG_20250804_004434.jpg
    IMG_20250804_004434.jpg
    5.7 MB · Görüntüleme: 28

Boozew

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
708
Hz ayarını değiştirmeyi dener misiniz ? Ayrıca sol tarafta bi monitör daha görüyorum ondada benzer sorun yoksa sorun zaten monitör kaynaklıdır. (Kabloları dogru incelediğinizi varsayıyorum.) Zaman kaybetmeden garanti sürecini başlatmanızı tavsiye ederim.

KS

silentflex

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
209
Hz ayarını değiştirmeyi dener misiniz ? Ayrıca sol tarafta bi monitör daha görüyorum ondada benzer sorun yoksa sorun zaten monitör kaynaklıdır. (Kabloları dogru incelediğinizi varsayıyorum.) Zaman kaybetmeden garanti sürecini başlatmanızı tavsiye ederim.
ilgilendiğin için teşekkür ederim sol taraftaki monitörde bir sıkıntı yok veya ekran kartımda bir sıkıntı yok 2. monitörü ana ekran olarak da denedim kabloları da denedim onlarda bir sorun yok monitörde kronik sorunmuş itopyayı aradım durumu izah ettim garantisi 4 gün kaldığı için msi yetkili servisin numarasını verdiler 4 gün içinde bize ulaşmazsa sıkıntı olur dedi o yüzden verdi şuan yemek molasındaymışlar 13:30 dan sonra arayıp durumu izah edeceğim ilk aldığım monitör g2412 ydi onda da kronik sorun çıkmıştı değiştirip bunu verdiler g2412f 8-9 ay kullandım ve bunda da aynı sorun oldu ve daha kötüsü oldu o yüzden garantiye yollayacağım şuan 13:30 u beklıyorum

Boozew

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
708
ilgilendiğin için teşekkür ederim sol taraftaki monitörde bir sıkıntı yok veya ekran kartımda bir sıkıntı yok 2. monitörü ana ekran olarak da denedim kabloları da denedim onlarda bir sorun yok monitörde kronik sorunmuş itopyayı aradım durumu izah ettim garantisi 4 gün kaldığı için msi yetkili servisin numarasını verdiler 4 gün içinde bize ulaşmazsa sıkıntı olur dedi o yüzden verdi şuan yemek molasındaymışlar 13:30 dan sonra arayıp durumu izah edeceğim ilk aldığım monitör g2412 ydi onda da kronik sorun çıkmıştı değiştirip bunu verdiler g2412f 8-9 ay kullandım ve bunda da aynı sorun oldu ve daha kötüsü oldu o yüzden garantiye yollayacağım şuan 13:30 u beklıyorum
Msi-asus-gigabyte gibi sitelerde ürün kaydı yaparsan ek garanti gibi opsiyonlar olabiliyor kullanmadıysan. Sadece hesap açıp aldıgın ürünü faturasını vs.. kaydediyorsun +1 yıl veriyor çoğunda Bi kontrol et derim

ilkaydmr

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
4 gün içinde ulaştıramaz mısın? Eğer ulaştırabilirsen direkt onlara gönder ve direkt yeni kapalı kutu ürün istediğini belirt. Diğer türlü işin içine yetkili servis girince süreç oldukça uzuyor, sen monitörsüz kalıyorsun ve büyük ihtimalle tamir edilip sana geri gönderilecek bir ürüne sahip oluyorsun.

KS

silentflex

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
209
Msi-asus-gigabyte gibi sitelerde ürün kaydı yaparsan ek garanti gibi opsiyonlar olabiliyor kullanmadıysan. Sadece hesap açıp aldıgın ürünü faturasını vs.. kaydediyorsun +1 yıl veriyor çoğunda Bi kontrol et derim
@ilkaydmr @Boozew 13:30 gibi msi servis point ile konuştum kargo kodu verdiler ve garantisini sorun etmediler yurtiçi kargoya gittim monitörü verdim yarın ulaşır dediler kargo takip kodu da verildi bir sıkıntı yok

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri