1 ay olduYeni aldıysan iade et
garantisi vardır hocam müşteri hizmetlerine ulaş direk zama ngeçmeden1 ay oldu
ulaşmadan yapabilir miyim bi iyice araştırayım dagarantisi vardır hocam müşteri hizmetlerine ulaş direk zama ngeçmeden
yapamazsın reyiz panel kaynaklı gibi duruyor bi darbe vs.. almış belliki önceden zamanla bozulmuş sizlik bi sorun yoksaulaşmadan yapabilir miyim bi iyice araştırayım da
2 Gün önceye kadar hiç bir sıkıntı yoktuyapamazsın reyiz panel kaynaklı gibi duruyor bi darbe vs.. almış belliki önceden zamanla bozulmuş sizlik bi sorun yoksa
ikisinin de sıcaklıkları iyi aslında.hocam bu benim laptoptada var ekran titremesi olarak geçiyor. Ekran kartı veya cpu fazla ısınınca oluyor benim laptopta
hocam bu benim laptoptada var ekran titremesi olarak geçiyor. Ekran kartı veya cpu fazla ısınınca oluyor benim laptopta
MSI Afterburner2 Gün önceye kadar hiç bir sıkıntı yoktu
ikisinin de sıcaklıkları iyi aslında.
devamlı olarak nerden bakabilirim sıcaklıklara
Gsync ı nvidia denetim masasından kapattım düzeldi, böyle devam etsem mi?yapamazsın reyiz panel kaynaklı gibi duruyor bi darbe vs.. almış belliki önceden zamanla bozulmuş sizlik bi sorun yoksa
Tek bir noktada oluyorsa sorunludur. Garantiye ulaşın.
Umarım 24g2u modeli değildir.
başka oyunalrdada oluyodu kapattım düzeldi hepsidüzeldiyse oyun- gsynch orandır
Yani sabit bir çizgi ise demek istedim.AOC Q24G2A/BK Model bu, tek bir nokta derken? gsync kapattım düzeldi
Yani sabit bir çizgi ise demek istedim.