Monster 24.1 ekran kartı performans

Yusuf Krd

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Alalı 1 yıldan az oldu eskiden fullken artık hep işlemciyi kullanıyor 100 derecelere kadar çıkıyor ne denetim masasından felan ayarladım yine aynı sonuç bazen kullanıyor bazen kullanmıyor ekran kartını nasi çözebiliriz bunu attığım fotodaki gibi

Ekli dosyalar

• IMG_20220917_025034.jpg
    IMG_20220917_025034.jpg
    6.4 MB · Görüntüleme: 8

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Bir de çözünürlük ayarlarınız, oyun kapalıyken masaüstünde görev yönetici üzerinden sistemi kullanan bir uygulama var mı ? Kontrol eder misiniz ?
Windowsun hangi sürümünü kullanıyorsunuz ?

KS

Yusuf Krd

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Bir de çözünürlük ayarlarınız, oyun kapalıyken masaüstünde görev yönetici üzerinden sistemi kullanan bir uygulama var mı ? Kontrol eder misiniz ?
Windowsun hangi sürümünü kullanıyorsunuz ?
Hocam valla çok saolun altruistic diye bı işlem vardi işlemciyi yemiş bitirmis kaldirdim Intel sürücüleri felanda guncelledim tekrar bakicam şimdi w11 işletim sismtemi

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Hocam valla çok saolun altruistic diye bı işlem vardi işlemciyi yemiş bitirmis kaldirdim Intel sürücüleri felanda guncelledim tekrar bakicam şimdi w11 işletim sismtemi
Öyle bir uygulama daha önce duymadım. Muhtemelen bilgisayarınıza bulaşmış bir kötü amaçlı yazılım olabilir. Tekrarlarsa bildirirsiniz. Rica ederim.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri