Monster abra a5 Alınır mı ?

Mtoprak

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Öncelikle herkese hayırlı günler dilerim. Uzun araştırmalar sonucu monster abra a5 v17.2 modelini almaya karar verdim.
Ürün linki: https://www.monsternotebook.com.tr/...n=487765&secenek=&secenek2=&adet=1&lang=tr-TR
Ürün özellikleri:
  • FreeDos (İşletim sistemi bulunmamaktadır)
  • Intel® Tiger Lake Core™ i5-11400H 6C/12T; 12MB L3; 8GT/s; 2.7GHz > 4.5GHz; 45W; 10nm SuperFin
  • Mobile Intel® HM570 Chipset
  • nVIDIA® GeForce® RTX3050 TI Max-Performance 4GB GDDR6 128-Bit DX12
  • 15,6" FHD 1920x1080 144Hz AHVA Mat LED Ekran
  • 16GB (2x8GB) DDR4 1.2V 3200MHz SODIMM (ÖZELLEŞTİRME)
  • 512GB SAMSUNG PM9A1 M.2 SSD PCIe 4.0 x4 (Okuma: 6900 MB/s - Yazma: 5000 MB/s) (ÖZELLEŞTİRME)
size sormak istediğim sorular şunlar. ürün fiyatını hak ediyor mu? yazılım icin kaygısız bir cihaz olur mu? monster güvenilir mi? ürünün arkasında durur mu? son olarak garanti servisleri nasıldır?
şimdiden teşekkürler.

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762
Monster hakkında çok şikayet var;

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Güzel laptop, ilk 2 soru için 'Evet' diyebilirim. Yazılım için kullanılır. Fiyatını hakediyor. Güvenilirmi bilemem.

KS

Mtoprak

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Monster hakkında çok şikayet var;
hocam teşekkürler paylaştığınız konuyu okuyunca bakış acım değişti verdiğimiz mevla riske edilecek bi mevla değil benzer özelliklerde farklı model önerileriniz varsa acığım.

Krom

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
36
Laptop alınır. Ancak fiyatına özellikleri açısından değmez bence

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762
Victus ürününü hem kullandım hem de bizimle çalışan şirketlerde kullandık şuana kadar bir sorun yaşamadım.

+Dizüstü bilgisayarlar için kesinlikle Laptop Soğutucusu almanızı öneririm çok ısınıyorlar.

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Victus ürününü hem kullandım hem de bizimle çalışan şirketlerde kullandık şuana kadar bir sorun yaşamadım.

+Dizüstü bilgisayarlar için kesinlikle Laptop Soğutucusu almanızı öneririm çok ısınıyorlar.
Victus'lar benimde dikkatimi çekiyor, fakat 19k verilecek en azından 16gb ram olsun. Asus'da aynı şekilde.

KS

Mtoprak

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4

öneriniz icin öncelikle sağolun hocam. önerdiğiniz cihazlardan direk elemek zorunda kalıyorum ekran olarak kücük bi cihaz bi tarafta video izlerden diğer tarafta kod yazma sıkıntısı ceken arkadaşlarım var. victus ile bi bilgim yok araştırıcam. teşekkürler

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762
öneriniz icin öncelikle sağolun hocam. önerdiğiniz cihazlardan direk elemek zorunda kalıyorum ekran olarak kücük bi cihaz bi tarafta video izlerden diğer tarafta kod yazma sıkıntısı ceken arkadaşlarım var. victus ile bi bilgim yok araştırıcam. teşekkürler
Araştırmadan hiçbir cihazı almayın hocam kesinlikle.

KS

Mtoprak

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
ürün hakkında düşünceleriniz nelerdir hocam fiyat biraz pahalı ama gidip mağazadan almanın güveni var

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762
ürün hakkında düşünceleriniz nelerdir hocam fiyat biraz pahalı ama gidip mağazadan almanın güveni var
Hocam o güvenle de 23k verilmez 25k asus var bundan daha iyi olması lazım.

KS

Mtoprak

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri